Düşmeyen ateş, tavsiye rica ediyorum

Suan atesi biraz daha düştü. Eğer ki yeniden yukselme olursa götüreceğim
Eğer tekrar yükselirse mutlaka doktora gidin. Ateş bir belirtidir hastalık değildir. Ateş düşürücüleri de çok fazla dayamayın. Saatli verin. Allah korusun bu kez hipotermi olur. Soğuk algınlığı ilaçlarının bir çoğunda bile ateş düşürücü etki varmış. Doktorumuz uyarmıştı bu konuda bizi. Dikkatli olmakta fayda var.

Çapraz ateş düsürü verin çok iyi geliyor yani calpol vermişsiniz ya 4 saat sonra başka bir ateş sürücü verin ama enfeksiyon ateşi biraz dirençli bir ateşti enfesiyon kapmış olabilir bunu tek çözümü acile gitmek bence acile gidin yaşı çok küçü Allah muhafaza havaleye kadar gider bu iş geçmiş olsun

Evet 5 saatte 1 veriyorum. Ben normalde 38.5lara kadar olan ateşte vücut enfeksiyon ile savaşsın diye hemen ates düşürücü kullanmam. Bunda tabi 39lari görünce verdim mecbur.

Evet oyle yapıyorum. Bir sonrakine pedifen vereceğim mesela. Atesi suan düştü biraz. Tekrar yükselirse acile gidecegim

Kaç yaşındaydı kızınız? Bizimki 2 ay sonra 3 yaşında olcak. Bunun yas siniri nedir acaba.
2 yaşında kızım. 26 aylık. Yaş sınırını bilmiyorum. Covidde ben kötü oldum ama şükür ki onun bir şeyi yok gibiydi. Ateş oldu üç gün. Ateş düşürücü ile gecmiyordu

Evet 5 saatte 1 veriyorum. Ben normalde 38.5lara kadar olan ateşte vücut enfeksiyon ile savaşsın diye hemen ates düşürücü kullanmam. Bunda tabi 39lari görünce verdim mecbur.
Yok 40 a dayanmışsa zaten iyi yapmışsınız. Verince çocuk da rahatlamıştır zaten. Tekrar yükselirse saatli bir daha verip acile gidin. Doktora söyleyin hangi ilacı saat kaçta verdiğinizi. Çok geçmiş olsun kuzuya

İnşallah yükselmez bir anne olarak çok iyi anlıyorum şuna ki durumunuzu evlat olunca insan başkalaşıyor

Öyleymiş geçen eşim acile gittiğinde ona hem soğuk algınlığı hem ağrı kesici yazmışlar. İkisine de reçete de günde 2 defa yazmış doktor, bizi de eczacı uyardı dönüşümlü içsin soğuk algınlığı ilacında ağrı kesici özelliği var diye

Kızlar çok değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler sabaha karşı atesi düştü ve başka surup vermedim. Sabah da mutlu ve keyifli kalkti. Cok sagolun. Allah kimsenin yavrusuna hastalık vermesin. Her anlamda zor. Saglik hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…