- 11 Nisan 2019
- 1.262
- 3.400
-
- Konu Sahibi ismira_1923
Eğer tekrar yükselirse mutlaka doktora gidin. Ateş bir belirtidir hastalık değildir. Ateş düşürücüleri de çok fazla dayamayın. Saatli verin. Allah korusun bu kez hipotermi olur. Soğuk algınlığı ilaçlarının bir çoğunda bile ateş düşürücü etki varmış. Doktorumuz uyarmıştı bu konuda bizi. Dikkatli olmakta fayda var.Suan atesi biraz daha düştü. Eğer ki yeniden yukselme olursa götüreceğim
Evet 5 saatte 1 veriyorum. Ben normalde 38.5lara kadar olan ateşte vücut enfeksiyon ile savaşsın diye hemen ates düşürücü kullanmam. Bunda tabi 39lari görünce verdim mecbur.Eğer tekrar yükselirse mutlaka doktora gidin. Ateş bir belirtidir hastalık değildir. Ateş düşürücüleri de çok fazla dayamayın. Saatli verin. Allah korusun bu kez hipotermi olur. Soğuk algınlığı ilaçlarının bir çoğunda bile ateş düşürücü etki varmış. Doktorumuz uyarmıştı bu konuda bizi. Dikkatli olmakta fayda var.
Evet oyle yapıyorum. Bir sonrakine pedifen vereceğim mesela. Atesi suan düştü biraz. Tekrar yükselirse acile gidecegimÇapraz ateş düsürü verin çok iyi geliyor yani calpol vermişsiniz ya 4 saat sonra başka bir ateş sürücü verin ama enfeksiyon ateşi biraz dirençli bir ateşti enfesiyon kapmış olabilir bunu tek çözümü acile gitmek bence acile gidin yaşı çok küçü Allah muhafaza havaleye kadar gider bu iş geçmiş olsun
Kaç yaşındaydı kızınız? Bizimki 2 ay sonra 3 yaşında olcak. Bunun yas siniri nedir acaba.Muhtemelen covid oldu. Kızımda aynı geçirdi tek belirtisi düşmeyen ateş. Test yapması zor değil kızımın agzindan aldılar örneği.
2 yaşında kızım. 26 aylık. Yaş sınırını bilmiyorum. Covidde ben kötü oldum ama şükür ki onun bir şeyi yok gibiydi. Ateş oldu üç gün. Ateş düşürücü ile gecmiyorduKaç yaşındaydı kızınız? Bizimki 2 ay sonra 3 yaşında olcak. Bunun yas siniri nedir acaba.
Yok 40 a dayanmışsa zaten iyi yapmışsınız. Verince çocuk da rahatlamıştır zaten. Tekrar yükselirse saatli bir daha verip acile gidin. Doktora söyleyin hangi ilacı saat kaçta verdiğinizi. Çok geçmiş olsun kuzuyaEvet 5 saatte 1 veriyorum. Ben normalde 38.5lara kadar olan ateşte vücut enfeksiyon ile savaşsın diye hemen ates düşürücü kullanmam. Bunda tabi 39lari görünce verdim mecbur.
İnşallah yükselmezHaklısınız. Normalde dışarıdan bakınca soğukkanlı ve mantik insanıyım ama kendi çocuğum olunca sudan çıkmış balık gibi oluyorum. Suan atesi biraz daha düştü. 38lerde. Ates dusurucu surubu vereli 2,5 saat oldu. 1 2 saat içinde gozlemleyip ona göre hareket edecegim
Öyleymiş geçen eşim acile gittiğinde ona hem soğuk algınlığı hem ağrı kesici yazmışlar. İkisine de reçete de günde 2 defa yazmış doktor, bizi de eczacı uyardı dönüşümlü içsin soğuk algınlığı ilacında ağrı kesici özelliği var diyeEğer tekrar yükselirse mutlaka doktora gidin. Ateş bir belirtidir hastalık değildir. Ateş düşürücüleri de çok fazla dayamayın. Saatli verin. Allah korusun bu kez hipotermi olur. Soğuk algınlığı ilaçlarının bir çoğunda bile ateş düşürücü etki varmış. Doktorumuz uyarmıştı bu konuda bizi. Dikkatli olmakta fayda var.
Benim 1 yaşındaki kızıma da dirençli ateş sebebi ile covid testi yapıldı, biraz aglar belki ama olsun önemli olan hastaligin tespit edilmesi bence testten korkmayınCovid testi yaparlarsa diye istemiyorum daha küçük çünkü. Covid testi istemiyorsak yapmazlar dimi.