Düşmeyen ateş, tavsiye rica ediyorum

ismira_1923

Rüyamda Buluttum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.095
1.873
Kızlar 3 yasinda oğlumun atesi çıktı bu sabah. Gün içinde keyfi yemesi içmesi yerindeydi. Smdi gece uyurken 39.4 leri gordum. Daha önce de kaç defa ateslendi ve ben 5 6 saat arayla ates düşürücü verip aralıklarla ilik duşa sokup sonuç alıyordum. Ama şuan dirençli bir ateş var.
Ne onerirsiniz. Her annenin tavsiyesine ihtiyacım var. Biraz gerginim ve ateş düşmediği için endişeliyim. Şuanda ayağımda salliyorum uyudu. Başına kompres yapıyorum. Başı dışında kol bacak eklem yerlerine asla yaptirmiyor.

Bir de temasliyiz. Kimsede bsey yok ama oğlumda böyle olması acaba mi dedirtiyor. Ateş dışında başka şikayet yok şimdilik

Çok geçmiş olsun. Ayaklarının altına limon suyu sürün veya gül suyu. Özellikle topuk kısmına. Ateş için işe yarıyor.

İsmira, bu ara salgın var dıolar cocuklarda.. Ateş kusma ishal onemlı belirtileri.. Eymende dun hasta oldu.. Kustu sureklı doktora gittik acile, doktor parkta cocuklardan kapmıştır dedi.. Eger kusma ve ishal baslarsa doktora gidin mutlaka.. Özellıkle kusma şiddetlenirse

Geçmiş olsun canım, İnş çabucak toparlar

Suanlik kusma ve ishal yok cok şükür canım. Dirençli bir ateş var ve gerçekten endişe ediyorum. Şimdi 1 buçuk saat önce calpol verdim. Geçmezse belki gotururuz acile

Geçmiş olsun dirençli bir ateşten bahsediyorsunuz muhtemelen enfeksiyon vardır. Bence acile gidin. Bizde geçen oldu boğaz enfeksiyonu çıktı acile gelen 100 çocuktan 90ı öyleydi bir iğne ve soğuk uygulama yapıldı yarım saate az düşünce eve geldik 5 gün antibiyotik ve ateş düşürücü kullandık o oldu bitti gitti

İlaçla düşmüyorsa enfeksiyon oluyor genelde. Bayram haftası benim kızımda böyleydi. Bence bi doktora götürün. Evde varsa eğer fitil şuruptan daha etkili oluyor.

Suanlik kusma ve ishal yok cok şükür canım. Dirençli bir ateş var ve gerçekten endişe ediyorum. Şimdi 1 buçuk saat önce calpol verdim. Geçmezse belki gotururuz acile
Calpol ve dolveni 4 saatte bir dönüşümlü kullanacaksınız.
Kilosuna göre uygun doz çok önemli, 3 yaşında ise 15 civarı kilosu varsa 7’5 ml olmalı yani 1,5 kaşığa tekabül ediyor bu.
Saati geldiğinde yükselme beklemeden vermelisiniz.
Viral bir şeydir muhtemelen, oğlum da üç gündür ateşli.

Yapsınlar bişey olmaz siz tüm ihtimalleri eleyin. Ya değilse antibiyotik gerekiyorsa boşu boşuna çocuğu yormuş olursunuz. Takdir sizin tabi
Haklısınız. Normalde dışarıdan bakınca soğukkanlı ve mantik insanıyım ama kendi çocuğum olunca sudan çıkmış balık gibi oluyorum. Suan atesi biraz daha düştü. 38lerde. Ates dusurucu surubu vereli 2,5 saat oldu. 1 2 saat içinde gozlemleyip ona göre hareket edecegim

Temasliysaniz büyük ihtimal ile covid, etrafımdaki tüm vakalar anı ateş ile başladı. Burundan değil sadece boğaz kültürü alabilirler yada kanda bir değere bakabilirler enfeksiyonda bakarlar bence götürün. Belki çok ağrısı vardır doğru düzgün dert anlatamaz ki
Çok geçmiş olsun diliyorum

İlaçla düşmüyorsa enfeksiyon oluyor genelde. Bayram haftası benim kızımda böyleydi. Bence bi doktora götürün. Evde varsa eğer fitil şuruptan daha etkili oluyor.
Bu konuyu ilk açtığımda daha da kötüydü ama şuan ates kademeli olarak düştü. 38 suan. Hatta alnı 37.7 gösteriyor.

Suan normal uyuyor. Gün içinde de keyfi ve iştahı yerindeydi. Gece atesi artmıştı baya. Şuanda biraz düştü atesi. Eğer ki yeniden yukselirse goturecegim

Muhtemelen covid oldu. Kızımda aynı geçirdi tek belirtisi düşmeyen ateş. Test yapması zor değil kızımın agzindan aldılar örneği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…