• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Dushy şampuan

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
kızlar ben şampuana sarımsak atıyorum oyüzdende ucuz bi şampuan alıyım dedim. bimde satılan
'' onarıcı&güçlendiri soya proteini dushy kremli şampuan yeşil limon&kına normal saçlar için ''

kullananınız varmı ? yada diğer çeşitlerini. memnunmusunuz ? kokusudahoşş:16:

Bu arada, kuru saçlar için olanından amodimethicone var fakat normal saçlar için olanında yoook :46:

canım ben denemedim ama halam kullanıyor dussy şampuan saçlarıda gayet güzel görünüyor. şampuana nasıl sarımsak katıyorsun merak ettim.

Bende bugün deneyeceğimm dushy :3:
Sarımsakları soyuyorum küçük küçük kesiyorum şampuana atıyorum. (her 100 ml için 1 diş)1 ay falan oldu , 2 şişe şampuan falan bitirdim sanırsamm :51:
saçlar çıkmış yeni yeni , dik dik , zaten uzatıyor , yumuşatıyor , kepek kalmadı ve saçlarım daha az dökülüyor :16:
Benim için mucize yaniii :24: :17:

cnm şampuan şişesini koklayınca elbette kokuyor. herkes 1 kere sarımsaklıyla ardından 1 kere normal sampuanla yıkamıs. valla ben sarımsaklı şampuanı saçımda 2-3 dk. bekletiyorum o sırada heryerini ovuyorum ve yıkıyoruum.tekrar normal şampuanla falan yıkamıyorum. sadece ıslakken kokuyor sarımsak kokusu.o da kullandığın şampuana bağlı bence ( kokusunun ağırlığı vs..) ama sarımsaklı şampuanla yıkandıysan saçlarının ıslanmaması terlememesi vs. lazım:6:

bu sampuandan ben de aldim icine 2 cay kasigi bal, 1 tatli kasigi tatli badem yagi koydum saclarimi yikadim yumusacik oldular :))

Back