Düşen Göbek Bağini Ne Yaptiniz?kizlar

Bizim kızın göbek bağı yatak odamızdai bir kutunun içinde ve kız hala bizim odada yatıyor acaba kendi odasına koysam orda yatarmı ki:Roflol:

babasının ceketinin cebine koydum şimdilik ama öle de kalacak galiba son olarak evde saklıcammm bi de bol bol baba parası yesin benim kızııımmm

Benimkini de kardeşiminkini de annem lise bahçesine atmış.Kendimi bildim bileli ben inek bir öğrenciydim.Kardeşim ise tam tersi.Ama zeki bir çocuktu.Samsunda dereceleri var.Sonuçta ikimiz de öğretmen olduk.Bence en ideali okula gömmek.Okumaktan zarar gelir mi insana?

Kızımın göbişi dün akşam düştü arkadaşlar. Şimdilik bir peçetenin içinde kendi dolabında duruyor. Daha napıcama karar vermedim. Ama aklıma şu geldi benim. Bu kesilen göbeğin devamı hastanede çöpe atıldı. Yani bu tür şeyler aslında doğru değil. Öyle değil mi ?????

İkisinin göbeğinide Üniversite hazırlık matematik kitabının tam ortasına koyduk. Batıl inanç işte, güya çalışkan zeki olurlarmış. İş altyapıda kanımcananiknanik

EGEMEN cok sevindim bebisin dunyaya gelmis Allah bagislasin ,anali babali buyutsun insallah.Allah olmayanlarada versin!!

saol cnm valla ben babasının cebine koydum bol bol baba parası yesin diyeee
:)))))))

Ben de duymuştum gömme işini. Ben oğlumun göbek bağını istanbul üniversitesi hukuk fakültesi bahçesine gömeceğim annesi babası gibi hukukçu olsun diye. :)
Tamam inanmayan arkadaşlara saçma gelebilir ama insan içinde kötü niyet taşımazsa ne zararı varki?

kızlar dedem abımınkını camıye gommus dedem cok dındardı ( allah rahmet eylesın ) ve abım ımam hatıp mezunu :KK70:

laale cok iyi fikri ya hic aklima gelmemisti cok sagol.
Ben ikinciye niyetliyim kismetse oglumun gobek bagida duruyo hala kardesi olursa ikisini bir gomeyim cok iyi fikir zaten birazda oglum hayatta tek kalmasin diye ikinciye niyetlenyorum.
Esimde fenerbahce stadina gomelim diyor.
Mantikli dusununce hic alakasi yok tabi ama insan bi denesin ne cikarki diyor.Ama anlamadigim bisi var mesela gorumcem valiligin bahcesine gomdurdu devlette yuksek makamda olsun diye ama valilikte hademe bile var yani illa gomulen yerdeki en yuksek kademedeki adammi olur.Tamam fenerbahce stadina gomelim ama ya futbolcu diilde cimleri kesen filan olursa :))
Bunun ince bi noktasi varmi bilen?

egemencim bizim ailede her beebgin gobek bagi, mutlaka bi universitenin bahcesine gomulurku, ilerde okusun buyuk adam olsun diye hatta universite bahcesindeki Ataturk heykelinin altina (mutlaka her uni. vardir ya Ataturk heykeli). ve gercekden bizim ailede universite okumayan yokkk.

X