Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen markette duru nun micellar duş jelini aldıö. Paraben slikon vs içermemesi sebebiyle deneyeyim dedim, çok memnun kaldım. Fresh temiz bir koku bırakıyor, yapay değil.
Kendimi bildim bileli sabun kullaniyorum zeytinyağlı sabun. Hala lohusa sayılırım duştan sonra terledigimde sanki sabun kokuyorum anlayamadim ilk kez bu durumu yaşıyorum o yuzden duş jelini denemek istedim.
Kendimi bildim bileli sabun kullaniyorum zeytinyağlı sabun. Hala lohusa sayılırım duştan sonra terledigimde sanki sabun kokuyorum anlayamadim ilk kez bu durumu yaşıyorum o yuzden duş jelini denemek istedim.
Hayatımda sabun anca çocukluğumda kullanmışımdır, elimi bile kalıp sabunla yıkasam hatur hutur kaşınır, dökülür derim. Duş jeli hassas ciltler için iyi bir seçenek ve sabunun vücuttan durulanması çok daha zor.
Dediğim gibi bebeğiniz için de paraben vb şeyleri içermeyen duş jellerinden mutlaka memnun kalırsınız.