Exorcist Pantolonlu Bulut Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 799 Emoji Skoru 11 Puanlar 296 4 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi pamuksekeri #21 valla böyle bir fotoğraf kaçmaz ben çekeyim de isteyen renkli bassın isteyen siyah beyaz fotoğrafın altına adımı yazsınlar da...
valla böyle bir fotoğraf kaçmaz ben çekeyim de isteyen renkli bassın isteyen siyah beyaz fotoğrafın altına adımı yazsınlar da...
W which Ziyaretçi 4 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi pamuksekeri #22 ya ben kesin onu kurtarırım derken yani sonu görünce bi kaldım valla :1shok:değişik güzel olmuş sağol cnm:roflol::roflol:
ya ben kesin onu kurtarırım derken yani sonu görünce bi kaldım valla :1shok:değişik güzel olmuş sağol cnm:roflol::roflol:
KatnissEverden Alaycı Kuş Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2008 Mesajlar 3.523 Emoji Skoru 1.118 Puanlar 698 Yaş 41 Yer Kocaeli 4 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi pamuksekeri #23 bende ciddi ciddi okuyorumya.........tatlicadiarzu
ayl@ Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2007 Mesajlar 382 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yer Diğer 4 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi pamuksekeri #24 bir kitap indirip okumuştum burdan "Banyo Tıpası" Çok iyiydi tokatlıyordu beyni. son cümlesi ise senin son cümlene benziyordu. Ah ben ne diyeyim sana!:)
bir kitap indirip okumuştum burdan "Banyo Tıpası" Çok iyiydi tokatlıyordu beyni. son cümlesi ise senin son cümlene benziyordu. Ah ben ne diyeyim sana!:)
oyademir Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2008 Mesajlar 321 Emoji Skoru 1 Puanlar 116 Yaş 40 Yer İçel Mersin 5 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi pamuksekeri #25 tabiki renkli bastırırım onun ölümü rengarek olmalı bence