Dürüstlük testi

pamuksekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
1.145
3
116
İstanbul
Dürüstlük Testi
Bu test, ahlaki degerlerinizin ne kadar kuvvetli oldugunu olcmek icin
hazirlanmistir. Testi etkili kilmak icin asagiya dogru mumkun oldugunca
yavas gidin. Durust cevap verirseniz, kendi ahlaki degerlerinizi ve
insanliginizi olcmus olacaksiniz. Test sadece tek sorudan ibaret ama,
bu soru hayati bir soru.

Hadi bakalim basliyoruz...

Florida'dasiniz...

....daha açık olmak gerekirse, Miami'de...

Her taraf sular altinda, korkunc bir sel baskini olmus...

..sudan baska birsey gorunmuyor neredeyse...

....Siz de NY Times'da calisan bir gazetecisiniz...

Ve bu korkunc afetin tam ortasindasiniz....

Durum neredeyse umutsuz.....

Ve siz de iyi fotograflar cekmeye ugrasiyorsunuz....

Cevrenizde insanlar, evler sularin icinde kaybolup gidiyor...

Doga amansizca saldiriyor..

Ve herseyi yikip yok ediyor....

Birdenbire kamyonet kullanan bir adam goruyorsunuz.....

Camurlara gomulmeden, sulara kapilmadan ilerleyebilmek icin canla basla
mucadele ediyor....

Yaklasiyorsunuz....

Bu adam onemli birisi gibi gorunuyor....

Birdenbire taniyorsunuz onu, bu adam George W. Bush!

Ayni anda da sularin onu yutmak uzere oldugunu farkediyorsunuz...
sonsuza dek...

Iki seceneginiz var: onun hayatini kurtarabilirsiniz ya da size
kesinlikle Pulitzer odulu kazandiracak bir fotograf
cekebilirsiniz......

Dünyadaki en etkin adamlardan birisinin olumunun fotografi....

Ve iste sorunuz(durust olun):

Fotograflari renkli mi bastirirsiniz yoksa siyah beyaz mi?
lülülülülülü

tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzuhiç sevmem ama insanlık öldümü boşver ödülü kurtarırım derkeeennnn.....:dilcikar:güzeldia.s

Son düzenleme:
:roflol:Ben de ciddi ciddi okuyorum yaa:smiley-cool:Vallahi ne yalan söyleyim ödül bile alamıycak olsam kurtarmam o adamı insanlıksa sonuna kadar ama bence onun ölmesi aslında insanlığı bir beladan kurtarıryerimseniben

ilk düşüncem şu:
onların öncelik düşüncesi biz olmadık her yerde bizi batırmak için uğraştılar önce para dediler sonra yardım ediyomuşuz gibi yaparız dedikleri için aynını düşündüm önce para dedim sonra zamanım kalırsa kurtarmaya uğraşırım ve renkli bastırdım
sonrasında birden :
insan olduğum aklıma geldi neyse ne dedim kurtarmaya imkanım ve gücüm varsa kurtarayım bari diye geçirdim içimden
ama orda ne yaparım bilmem o anki psikolojime bağlı :roflol:

hayatımın en güzel resmini çeker,arkamı döner giderdim.resmimi de renkli basardım.en büyük basımı da Iraktaki masum insanlara yollardım.

siyah beyez cekerdim.nostaljide kalmış bir amerika başkanı diye....torun torbalarıma gösterip, ah ah bu adam varya, diye az cektirmedi dünyaya diye anlatmaya başlardım..canım, onu ne kurtaracam ödül daha önemli benim için..tatlicadiarzu

bende o adamın adını duyunca direk şunu yaparım diye düşündü ilk önce resmi çeker daha sonra daha çabuk ölsünde dünya onun gibi vahşi bir yaratıkdar kurtulsun diye arabayı dahada suyun içine iteklerdim çektiğim resimleride sözde demokrasi ve özğürlük getirdiğini söylediği ırak ın heryerine asardım

kesinlikle fotografı çekerim ödüle de baktıkça çok iyi bir iş yaptığım için edilen duaları hatırlarım ... bu arada foto da renkli olur. biliosunuz renkli bi kişiliktir kendisi

lülülülülülülaelaelaelaelaelülülülülülü soruya bakya tabikide renkli bastırırdım tüm dünya görsün en ince ayrıntısına kadar siyah beyaz bastırıpta olayı dramatize etmeye gerek yok :roflol::roflol::roflol:

Resimi çeker ödül alırım diyorduuuuummm ki ve renkli olmasına karar verdim sonundatatlicadiarzu
ayy düşündümde böyle bişey olsa ne güzel olurdu
(hiçbir insanın ölmesini isteyeceğim aklıma gelmezdi sadist mi oldum acaba:1shok:)

Yok canım neden sadist olasın ki?Tüm dünyaya zulmetmiş bir hayvanın ölmesini istemek gayet normal bir davranış bence :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…