:((((( durumum vahim.. önerilerinize çok ihtiyacım var!!!!!!!!

güzelim benimde öyleydi.çok güçsüzdü.limon iyi geldi.ojenin içine limon dök sür.1hafta yaptım tırnaklarım güçlendi.şimdi bıraktım halen güçlü.eski haline dönmedi

ben de bu yöntemi denedim ama bende işe yaramadı maalesef

benim tırnaklarım hem kırılıyor hem soyuluyor. kalyon da kullandım, flormar kalsiyum jel de...tırnaklarımı sarartmaktan başka bir işe yaramadı. çok kötü oldu tırnaklarım ya ben de ne yapacağım bilmiyorum. tırnak etlerim de çok sert, şeytan tırnağı oluyor hep, kesiyorum kesince kanıyor yine sert oluyor sonra kısır döngü gibi bişey oldu :2:

bence yılmadan kalyon kullanmaya devam etmelisin tırnağının ucuna sür sadece, etlere değdirince etlerde sertleşio çünkü. Tırnaklarımın eski halinin resmini bulursam yeni haliyle kıyaslaman için eklicem. Bende çok yöntem denedim protez tırnak bile yaptırdım ama daha da beter oldu tırnaklarım. birde ben arada sırada zeytinyağlı limonlu suda bekletiyorum tırnaklarımı. Bu arada buraya yazdığım günün ertesi günün o kadar kırılmıyor dedim kola kağaını açarken takıldı kırıldı ilk defa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…