- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
güzelim benimde öyleydi.çok güçsüzdü.limon iyi geldi.ojenin içine limon dök sür.1hafta yaptım tırnaklarım güçlendi.şimdi bıraktım halen güçlü.eski haline dönmedi
ben de bu yöntemi denedim ama bende işe yaramadı maalesef
Merhaba bnmde problemim aynı şekildeydi hatta tırnaklarımı deli gibi yiyordum yumuşak oldukları için, limonlu ojeyi denedim ama o oje 10 gün sonra bozuluyor ve onu sürünce daha da yumuşuyor sanki gibi geldi bana. ben çözümü kalyonda buldm ama her gün çıkartıp tazeliyordum haftada 2 gün falanda tırnaklarımı kendi haline bırakıyordum ojesiz ve kalyonsuz. Şuan upuzun ve sert tırnaklara sahibim değil kırılmak makasla bile kesmekde zorlanıyorum haftada bir kalyon kullanıyorum ama hala ve ojesiz bırakıyorum tırnaklarımı arada hava alsın die, görenler gerçekden inanamıyor kalyonun işe yaraması için gerçekden düzgün kullanmak gerekiyor
benim tırnaklarım hem kırılıyor hem soyuluyor. kalyon da kullandım, flormar kalsiyum jel de...tırnaklarımı sarartmaktan başka bir işe yaramadı. çok kötü oldu tırnaklarım ya ben de ne yapacağım bilmiyorum. tırnak etlerim de çok sert, şeytan tırnağı oluyor hep, kesiyorum kesince kanıyor yine sert oluyor sonra kısır döngü gibi bişey oldu :2: