nolur bişey diyin kızlar !of yaa benm el tırnaklarım okadar yumuşak ki uzamıyo.artı etleri kendiliğinden kalkıyo kanıyo..çok bakımsız duruyolar..bebeklerin tırnagı gibi okadar güçsüz ki ..uzat diceksiniz deniyorum ama hemen bükülüyo giysilerime takılıyo bende ısrıp koparıyorum:))kalyon kullanıyorum hiçbir etkisi yok.limona batırdım yine değişiklik yok kanayan yerler yanıyo sadece limonla.. nişanlıyım ve bu görüntü hiçbir nişanlı kıza yakışmaz.napmam lazım kesin çözüm istiyorum sizden ..lütfeeennnnn !!!
bende tırnak parlatıcımın içine limon damlattım ve 2 haftadır kullanıyorum.eşim bu sabah bana ilk defa tırnakların ne kadar sağlıklı görünüyor dedi :):):):) tavsiye ederim limon çok faydalı...etki süresi kişiden kişiye değişiyor olabilir.birde sabır edip bunu dene bakalım...inş.faydasını görürsün...
tatLm sadece Limon deiLde önce zeytinyağını tırnakLarını içine sokabileceğin bir kaba koy ısıtıpta dayanabileceğin sıcakLıkta ve içinde tırnakLarını 5 dk fiLan bekLet her gün düzenLi yap bunu en az 2 hafta zeytinyağından çıkarınca limon sür üzerine hem yağı alır hem de daha etkiLi olur benim tırnakLarım uzun ve sert çok tırnak makasıyLa biLe zor kesiLiyo öyle kırıLmaz hiç bi yere takıLıp ayrıca hızLı uzattıqı için devamlı kullanman gerekmiyo bunu sertleştirme etkisi çabuk geçmiyor çünkü =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?