Bebek İkinci El Durumu Kötü Bir Ailenin Yeni Doğacak Kız Bebeği İçin Yardımınızı Rica Ediyorum !!!

zehragurbuz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
649
656
323
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Çalışma arkadaşlarımızdan birinin 2 ay sonra bir kız bebeği dünyaya gelecek.Bu ailenin maddi durumu iyi değil.Biz kendi aramızda doğuma kadar bir kaç şey yapmaya çalışacağız.Sizlerden de yardımlarınızı rica ediyorum.3 çocuk sahibi bu aile ve sadece evin erkeği çalışıyor,evleri kira vs.Durumları iç açıcı değil.

Kullanılmış yada kullanılmamış ne olursa gönüllü arkadaşlardan göndermelerini rica ediyorum.

Allah hepinizden razı olsun.

Göndermek isteyenler bildirimde bulunurlarsa özelden adresi göndereceğim.

Hayırlı günler.

Arkadaşlar hiç mi yok yardımcı olacak kişi?

4 gündür yayınlıyorum.

Merhaba,

bana adresinizi gönderir misiniz lütfen ? ayrıca maalesef elimde yenidoğan eşyası hiç kalmadı ama en azından benim kızımla doğumu aynı mevsime denk geliyor, bu sene kullanamazlarsa gelecek seneye kullanırlar.

Sevgiler
Ceren

Arkadaşlar atılan mesajlara istinaden burdan cevap yazmak istiyorum;

*Kullanılmış yada kullanılmamış farketmez.
*Kaç yaş olduğu farketmez,çünkü sadece bu sene değil sonrasında da giyecek inşallah.
*Ben sadece kıyafet ayakkabı oyuncak vs bekliyorum sizlerden,para istemedim.
*Ayrıca kendime istemiyorum yardım için istiyorum,bazı arkadaşlar vicdan yapıyorlar bana sarıyorlar.Satmayıp ta sana gönderemem gibisinden.Ama o satıp alacağınız 3 kuruş yerine gönderip büyük sevaba gireceksiniz Allahın izniyle.Yine de baskı yaptığım yok isteyen gönderir.Ki gönderenlerden de göndermeyenlerden de Allah razı olsun.Çok çok ihtiyacı vardır satsın.Ama ihtiyacı çok olmadığı halde 2 3 kuruşa tamah edilmemesinden yanayım.

Sözün kısası yardım edecek insanlar bildirimde bulunsunlar.Siteme gerek yok.

Hayırlı günler.

Back