durum kötü

zeynepp84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
137
36
48
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve 1 dayanışma olduğunu gödüm bu çok hoş ben 27 yaşında 8 aylık evliyim eşimle korunuyoruz geri çekme yöntemi ile kanamam olması gerekirdi 2 gün gecikti çok çaresizim oturdum ağlıyorum artık çünkü 5 gün önce taş düşürdüm çok güçlü antibiyotikler kullandım röntgen çekildim eğer hamileysem bebeğim zarar görümü hiç bu durumda olan var mı aranız da çok korkuyorum test yaptırmaya bile korkuyorum

hiç korkma ne röntgen nede antibiotikler etkilemez bebişi çünkü röntgen ışını çok minimal düzeydedir artı daha çok minik olduğu için etkileyemez tabi eğer hamileysen bi tes yapsan iyi olur ama tekrar ediyorum hamileysende hiç bişi olmaz(sağlıkçıyım)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve 1 dayanışma olduğunu gödüm bu çok hoş ben 27 yaşında 8 aylık evliyim eşimle korunuyoruz geri çekme yöntemi ile kanamam olması gerekirdi 2 gün gecikti çok çaresizim oturdum ağlıyorum artık çünkü 5 gün önce taş düşürdüm çok güçlü antibiyotikler kullandım röntgen çekildim eğer hamileysem bebeğim zarar görümü hiç bu durumda olan var mı aranız da çok korkuyorum test yaptırmaya bile korkuyorum

Benim de koltuk altımda bir şişlik oluştu hafif ağrılı.Dr antibiyotik verdi.Hem onu kullanıyorum hem de hamile kalmaya çalışıyorum.İnşallah etkilemiyordur.

ben geçte olsa regl oldum sanırım kullandığım ilaçlar kanamamı geçiktirdi çünkü hayatım boyunca bu kadar ağrı kesici ve ilaç almamıştım henüz bebek de düşünmüyordum iyi oldu bir dahakine daha dikkatli olmak lazım işte:-)) bir de Allah anne adaylarını hastalıktan üzüntüden sakınsın çok zor

Back