Dürü yapanlar?

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
Hanımlar ben bu konuda cahilim :)) önümüzdeki ay dürümüz var yani tabi artik kaldimi oyle seyler diyeceksiniz burda onem veriyorlar ama 2 tarafta gereksiz buldugu icin sadece geline damada anne babaya kardese yapilsin dedik? Bana bi yardimci olurmusunuz neler olmasi gerek
Damada
2 %100pamuklu pijama takimi aldim pier cardin
2 atlet
2 boxer pier cardin yine
Parfum tras losyonu dus jeli deodorant rollon seti almayi düşünüyorum avondan
Damatlik ve ayakkabisini alicaz
Kayinvalideye
1 esarp
1 pier cardin pijama takimi
1 ince corap
1 atlet
1 bluz
1 kilot aldim
1 parfum avondan
seccade yaptirmayi/almayi dusunuyorum insallah
Kayın pedere
1 bambu corap
1 atlet
1 boxer pier cardinden
1 parfum avondan
Erkek kardese
1 bambu corap
1 atlet
1 parfüm
NeleR eksik?
Birde biz aile dışına cikmayalim demiştik ama gorumcem evli ona almayi düşünmüyoruz beklermi sizce alinmasi gerekiyormu? Birde ben hep kaliteli tercih ettim ama avon sattigim icin ve parfumlerini gercekten begendigm icin parfümleri avondan aldim basitmi olur?

Konyalı mısınız :) ? Abimin eşi için de yapmışlardı çok tuhafımıza gitmişti.. bana nevresim takımı bile koymuşlardı. İki büyük yorgan Hurcu dolusu getirdiler, inanamadık.. bence bunların pek çoğu kullanılmıyor. Gönlünüzden ne geçiyorsa onları koyun, herkesin ne kesesi ne çevresi aynı degildir. Herkesi de memnun edemezsin her zaman, o yüzden bence içinizden nasıl geliyorsa onları hediye edin

Konyalı mısınız :) ? Abimin eşi için de yapmışlardı çok tuhafımıza gitmişti.. bana nevresim takımı bile koymuşlardı. İki büyük yorgan Hurcu dolusu getirdiler, inanamadık.. bence bunların pek çoğu kullanılmıyor. Gönlünüzden ne geçiyorsa onları koyun, herkesin ne kesesi ne çevresi aynı degildir. Herkesi de memnun edemezsin her zaman, o yüzden bence içinizden nasıl geliyorsa onları hediye edin
Evet konyaliym:))

Hanımlar ben bu konuda cahilim :)) önümüzdeki ay dürümüz var yani tabi artik kaldimi oyle seyler diyeceksiniz burda onem veriyorlar ama 2 tarafta gereksiz buldugu icin sadece geline damada anne babaya kardese yapilsin dedik? Bana bi yardimci olurmusunuz neler olmasi gerek
Damada
2 atlet
2 boxer pier cardin yine
Kayinvalideye
1 esarp
1 ince corap
1 atlet
1 bluz
1 kilot aldim
1 parfum avondan
Kayın pedere
1 bambu corap
1 atlet
1 boxer pier cardinden
1 parfum avondan
Erkek kardese
1 bambu corap
1 atlet
1 parfüm
NeleR eksik?
Birde biz aile dışına cikmayalim demiştik ama gorumcem evli ona almayi düşünmüyoruz beklermi sizce alinmasi gerekiyormu? Birde ben hep kaliteli tercih ettim ama avon sattigim icin ve parfumlerini gercekten begendigm icin parfümleri avondan aldim basitmi olur?
Kaynanamın hatta ve hatta kayınpederimin donundan banane ayol?

Görümceye de yapılmalı evet, bir de külotları çıkartıp yerine havlu koyabilirsiniz, çok garip değil mi kayınpedere falan boxer
Oyle oluyomus annem ne dediyse ona göre davrandim valla :KK70: bide evet havluda konulacak. Sadece evin icindekiler oldugu icin ne onlar senin ablana yapsin ne sen onlara yap dedi annem. Eger gorumceye yaparsan cocugu esi var onlrda girse anneanneye dedeye de yapman gerekecek dedi

Damada
2 atlet
2 boxer pier cardin yine
Kayinvalideye
1 esarp
1 ince corap
1 atlet
1 bluz
1 kilot aldim
1 parfum avondan
Kayın pedere
1 bambu corap
1 atlet
1 boxer pier cardinden
1 parfum avondan
Erkek kardese
1 bambu corap
1 atlet
1 parfüm
NeleR eksik?
Dürü diye bizim burada düğüne çağırılanlar için davetiye yanında verilen ufak hediyelere derler,yazma,havlu vs.

Sizin ki bohça oluyor,Erkek kardeşe bohça yapılıyorsa evet görümceyede yapılmalı bekler oda,erkeklere gömlek katıyorlar,atlet katıyorlar pijama takımı benim çevremde yapanlar,boxer koymayın bence kayınpeder ve erkek kardeşe havlu koyun yine kayınvalideye etek koyun.

Saçmalık bence. Ben hiç sevmem bu işleri. Annem meraklıdır.
Ben kv ye yaptım bohça. Eşarp fular parfüm seccade havlı nevresim takımı vs koyduk. Kayınpedere gömlek kravat sadece.

Eşime de üstte saydıklarının hepsi var don atlet falan yok.
Cok onem veriyolar :KK70: daha nelerrr vardi konyada yorgan kaplama, çeyiz serme, cetnevir vs

Dürü diye bizim burada düğüne çağırılanlar için davetiye yanında verilen ufak hediyelere derler,yazma,havlu vs.

Sizin ki bohça oluyor,Erkek kardeşe bohça yapılıyorsa evet görümceyede yapılmalı bekler oda,erkeklere gömlek katıyorlar,atlet katıyorlar pijama takımı benim çevremde yapanlar,boxer koymayın bence kayınpeder ve erkek kardeşe havlu koyun yine kayınvalideye etek koyun.
Sizinkide bi degisikmis :) erkek kardes evde gorumce evli die eger yaparsan enisteye cocuklara da yapman lazim onlara kadar yaparsanda anneanne dede babanne olmasi gerek dedi annem

X