Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merabalar benim oğlum 7yasinda 1sinifa başladı bu sene bizim icin çok zor geçti dehb tanısı kondu Mücahit Öztürk bu konuda çok iyi bir doktor deniliyo acaba gidip tedavi gören varmı merak ediyorum
Merabalar benim oğlum 7yasinda 1sinifa başladı bu sene bizim icin çok zor geçti dehb tanısı kondu Mücahit Öztürk bu konuda çok iyi bir doktor deniliyo acaba gidip tedavi gören varmı merak ediyorum
Kurallara uymama davranış problemleri çıktı normalde bukdr değildi ama ilkokula başladiginda çok hızlı bı sekilde değişti doktora gittik durtusellik var dedi psikiyatri aramaya başladım mücahit Öztürk'ü öneriyor herkes insallan iyi gelir bize
Merhaba aynı şeyleri 7 yaşındaki oğlumla son 1 yıldır yaşıyoruz bu sene başında dürtüsellik tanısı kondu üstün zeka ile birlikte medikinet isimli ilaca başladık ilaçla ilerleme kaydettik ama ilacı almayınca belirtiler katlanarak artıyor okulda zorlanıyoruz hem psikolog hem psikiyatrist sürece devam ediyoruz çok zor bir süreç dilerim sizde rahat atlatırsınız bahsettiğiniz kişiyi bende araştıracağım