Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sfkzynp canım seccade hurcunu nasıl diktirdin ilk defa duyuyorum anlatırmısın canım bende yaptırayım.
Canım esse'ye bende bakmıştım ama kredi kartım doluydu alamadım bu hafta sonu gidip alıcam bişeyler.Çerez ve dondurma kaselerinin resimleri varsa eklermisin canım paşabahçeden bir model beğendim almadım daha araştırma aşamasındayım.Ev terliği 3 tane almıştım cumartesi englısh home dan alıcam 1 terlik 1 babet birde twigy den ev botu alıcam sanırım yeterli.hurç bende diktirme yapıcam canım özel hatta yorganlar için bi arkadaşım tek tek diktireceini söyledi mantıklı geldi öyle yaptırıcam bende(bir hurç sadece 1 yorgan alıcak yani.)
güle güle kullan hepsini canımmm çok güzeller...
beyaz esya derdin de bitmiş ne güzel![]()
canım memlekete gidince çıkardığımda resmini çeker eklerim topiğime. kapitone kumaştan, kenarları organize dantelli. içine bir seccade, bir örtü, namaz eteği ve tesbih konuyor. hepsinin birden konduğu hurçlar içinden bi tane alınca dağılıyor diye öyle yaptırdım. seccade sayısından fazla yaptırırsan diğerlerine de, fazla örtülerini koyabilirsin canım
canım çeyizlerim hep memlekettelerama karacanın satış mağazasına gidersen dışı farklı, içi farklı renk çerez kasesi dersen gösterirler. şekil olarak cam kaseler gibi. ayrıca orda kaselere uygun mini tepsiler de aldım. servis yaparken bir dolu bir boş kase koyarım diye düşündüm. gittiğimde kolay yerdeyse çıkarır eklerim canım. ben tek çerez için olmasın, puding sütlaç vs koyarım diye renkli ama klasik tip kase aldım. yoksa sadece çerez koymak için farklıları da var. yer tutmasın, işlevi fazla olsun diye düşündüm canım. dondurma kasesi alayım almayım kararsızım. iç içe konmadığı için yer kaplıyor. belki de almam :)
hurçları ben çok fazla diktirmiyorum. en fazla iki tane. o da çeyiz götürürken lazım olur diye. vakumlu poşetlerden aldım, hem bazada az yer tutar hem de toz olmazlar diye düşündüm. ama senin kendi evin olacaksa ve yük dolabın da varsa çok güzel bi fikir canım.ç seccade hurçlarını da aynı yere diktirebilirsin. mutlaka bilgileri vardır canım
çeyizini çok beğendim çok zevklisin. peki gelinliğini seçtin mi?
eğer istanbuldaysan bir yer tavsiye edebilirim ben de orada diktirmeyi planlıyorum.
Bende de aynı şey var çok kararsızım bir şeyi beğeniyorum tam alıcam sonra vazgeçiyorum başka birgün görünce de çok pişman oluyorum keşke alsaydım diye... Artık karar verdim ilk gördüklerimi alıcam tabi güzelse![]()
Dikiş kutusu çok sevimlii güle güle kullannn![]()
Ayyyyy English Home cicileriiiiiiii
Çok tatlılarrr canımmmm![]()