hepsi çok güzel canım güle güle kullanben de nevresimlerimin tamamını english home'dan düzdüm. renkleri desenleri sanki ben seninim diyordu :))) ayrıca bambu nevresim takımları da aldım ordan. düz renk, baskısız. satıcı kız günlük kullanıma da uygun olduğunu söyledi. bakalım inşallah dediği gibidir. ayrıca yünlü yorganları da çok güzel. ihtiyacın varsa öneririm.ayrıca ihlas temizlik robotumuz da aynı :))
üç tane 12 kişilik yemek takımı çok değil mi canım? günlükleri anlıyorum da misafir için mi diğerleri? annen üç kız evlendiririm bunlarla derken haksız değil sanki :))) mutlulukla aşkla kullan canım hepsini çok beğendim.
Canım çok teşekkür ederim :) Englısh Home'dan alacaklarımın listesine yorganıda ekledim.Bu hafta sonu gidicem bakarım canım.Birde bişey duydum Englısh home ürünlerinden bazı çarşaflar nevresimler yıkanınca açılması çok zor oluyormuş diye ama hangisi bilmiyorum canım hatta gidince sorucam ütülenmesi kolay olanlardan al demişlerdi umarım aldıklarım öyle değildir.İhlas temizlik robotu çeyizimin baş tacı diyebilirim.Kullanacağım günü iple çekiyorum (temizlik hastası biri olarak.)canım 3 tane 12 kişilik yemek takımından sadece 1 tanesi kendi zevkime göre aldığım diğer bir tanesini annem ben daha ortaokula falan giderken almış bilirsin anneleri daha kundakdayken başlarlar kız çeyizine diğer üçüncüyüde babam görmüş hediye almış oda çok kullanışlı bişey değil içinden bazı tabakları seçip kimisini pasta servisi için kimisini günlük kullanım için falan değerlendirmek istiyorum.