• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durduramiyorum kendimiii

Kızlar merhaba 11 hftalik hamileyim ve şuanda 76 kılıyım ve doktorum bna ekmek şekerli acı ve gazlı

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Sukurler olsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
7
2
1
Kızlar merhaba 11 hftalik hamileyim ve şuanda 76 kılıyım ve doktorum bna ekmek şekerli acı ve gazlı icecklerden uzak durma mi söledi . ama ben birtürlü durduramıyorum kendimi size doktorunuz diyet listesi verdi mi benm

Bende 4 haftalik hamileyim doktor bana bisey demedi galiba kalp atislarini henuz duymadigimiz icin.benimde tam tersi hicbir sey yiyesim gelmiyo.sirf yemis olmak icin yiyorum wallaa.

Kızlar merhaba 11 hftalik hamileyim ve şuanda 76 kılıyım ve doktorum bna ekmek şekerli acı ve gazlı icecklerden uzak durma mi söledi . ama ben birtürlü durduramıyorum kendimi size doktorunuz diyet listesi verdi mi benm
Cnm benimki sadece bana un tuz hamurdan uzak dur dedi ama yanlış anlama zaten kilon var doğurana kadar çok alırsın hem bebeğine yazık asit falan bende kepek ekmeği yiyorum sadece bebeğini düşün dikkatli olursun

Haklisin canım farkındayım ama dur diyemiyorum kendime birtürlü
Bende öyleydim ama hamile kaldıktan sonra hep bebeğimj düşündüm abur cubur yemedim tansiyon var bende az tuzlu yiyorum kepek ekmeği hiç sevmem ama yiyorum eşim beyaz ekmek yerken içim gidiyor ama tutuyorum kendimi dogurunca yeriz bol bol :)))

Bende öyleydim ama hamile kaldıktan sonra hep bebeğimj düşündüm abur cubur yemedim tansiyon var bende az tuzlu yiyorum kepek ekmeği hiç sevmem ama yiyorum eşim beyaz ekmek yerken içim gidiyor ama tutuyorum kendimi dogurunca yeriz bol bol :)))
kursta bize ebe kepekli ekmek yemeyin demişti.
başka tür ekmek yeyin siz bence. kepekli ekmeği hamilelikte önermiyorlar. tam buğday mesela.

Merhaba, doktor bana da yasakladı un şeker tuz ve özellikle abur cuburdan uzak dur diye, çünkü benimde kilo almaya çok müsait bir yapım var. Bunların ne sana ne de bebeğine faydası yok biliyorsun canım. Daha çok bebeğe faydalı olacak şeyler tüketmeye bak, doktorlar diyet listesi vermiyor, eğer problemin varsa seni diyetisyene yönlendiriyor. İlk dönemlerde ben de bişey yiyemiyordum bulantıdan. Bulantı bitince bebeğe faydalı olacak şeylerin bir listesini çıkardım, ona göre bir beslenme programı hazırladım. 29. haftamdayım çok şükür ben yalnızca 5 kilo aldım, bebeğimin gelişimi de 2 hafta önden gidiyor. Yazık daha doğmadan zararlı şeylerle besleme bebeğini. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah

Merhaba, doktora bana da yasakladı un şeker tuz ve özellikle abur cuburdan uzak dur diye, çünkü benimde kilo almaya çok müsait bir yapım var. Bunların ne sana ne de bebeğine faydası yok biliyorsun canım. Daha çok bebeğe faydalı olacak şeyler tüketmeye bak, doktorlar diyet listesi vermiyor, eğer problemin varsa seni diyetisyene yönlendiriyor. İlk dönemlerde ben de bişey yiyemiyordum bulantıdan. Bulantı bitince bebeğe faydalı olacak şeylerin bir listesini çıkardım, ona göre bir beslenme programı hazırladım. 29. haftamdayım çok şükür ben yalnızca 5 kilo aldım, bebeğimin gelişimi de 2 hafta önden gidiyor. Yazık daha doğmadan zararlı şeylerle besleme bebeğini. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Saol canım bnm dikkat edicem artk 100 kilo ile doğum yapmak istemem :D

Saol canım bnm dikkat edicem artk 100 kilo ile doğum yapmak istemem :KK70:
Benimde en korktuğum şey 100 kilo doğuma gitmek, doğumdan sonra 10 kilosunu versem bile 90 kilodan eski kiloma dönmem çok zor olur. Hamilelik kendimizi salacağımız bir dönem değil doktorum beni sürekli bu konuda uyarıyor :):))

Merhaba, doktor bana da yasakladı un şeker tuz ve özellikle abur cuburdan uzak dur diye, çünkü benimde kilo almaya çok müsait bir yapım var. Bunların ne sana ne de bebeğine faydası yok biliyorsun canım. Daha çok bebeğe faydalı olacak şeyler tüketmeye bak, doktorlar diyet listesi vermiyor, eğer problemin varsa seni diyetisyene yönlendiriyor. İlk dönemlerde ben de bişey yiyemiyordum bulantıdan. Bulantı bitince bebeğe faydalı olacak şeylerin bir listesini çıkardım, ona göre bir beslenme programı hazırladım. 29. haftamdayım çok şükür ben yalnızca 5 kilo aldım, bebeğimin gelişimi de 2 hafta önden gidiyor. Yazık daha doğmadan zararlı şeylerle besleme bebeğini. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah
canim saglikli dogsun bebisin insallah.cinsiyeti ne oyrene bilirmiyim

Back