durduk yere oluyor

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
Kızlar genelde koltuk altım terler çok fazla değil öyle ama giysimi ıslatır yani .
Şu anda mesela oturuyorum elim ayağım buz gibi hafif de üşüyorum, evde giydiğim ince badimin kol altı ıslak, fazla olmamakla beraber.
Sizde de oluyor mu, acaba stres kaynaklı bir şey mi bu, üşürken bile kol altının terlemesi ? Biraz stresliyim son zamanlar..

Stresten olduğunu sanmiyorum. Benim de terler. Kollariniz surekli kapali oturursaniz terlememesi imkansiz zaten. Arada bir acarsaniz terlemez..

Bende de var o ellerim ayaklarım yazın sırılsıklam olur koltuk altımda öyle yaz kış farketmeden terler doktora gittim çok kere ama ter bezlerin çok çalışıyor dedi bir hastalık değil ded i endişelenmeyin sizde .

deodorant falan kullan.. mutluykende terliyosa stresten değildir. bunu kendin çözebilirsin.

Koltuk altı terlemesi kadar doğal bir şey yoktur. Düzenli bir şekilde deodorant, roll on kullanın ayrıca da düzenli bir şekilde duş.

Stresten olduğunu sanmiyorum. Benim de terler. Kollariniz surekli kapali oturursaniz terlememesi imkansiz zaten. Arada bir acarsaniz terlemez..

deodorant falan kullan.. mutluykende terliyosa stresten değildir. bunu kendin çözebilirsin.

Koltuk altı terlemesi kadar doğal bir şey yoktur. Düzenli bir şekilde deodorant, roll on kullanın ayrıca da düzenli bir şekilde duş.

teşekkür ederim ilginiz için.. kış olduğu için iki üc güne bir duş alıyorum.. benım de fazla çalışıyor sanırım ter bezlerim.. ara sıra kaldıracağım kollarımı deneyecegım tekrar teşekkürler hepınıze

ay o bendede var.ben bide heyecanlandinmi strese girdimmi avuclarimda terler koltuk altida daha fazla ter atar.duygularla da alaksi vardir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…