Durduk yere bol akıntı gebelik

Korkma canım bak dünyada ne kadınlar var rahmi bile olmayan hiç şansı olmayanlar var biz halimize şükredelim gelecek ay bidaha denersin sonuçta eşin hep seninle öyle düşün
Haklısın tabiki bunada çok şükür eşim bu sefer çok umutlu onun için de üzülüyorum o ve hep negatif gördüğüm için korkuyorum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah hamilesindir bende de çok çk oluyordu adet oldum zannediyorum hala ilk hamileliğimde ped yetiştiremiyordum ki genelde kız çocuğuna hamile kaldığında akıntı çok çok fazla gelir tecrübe ile sabit :) inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar verir her isteyene

Amin inşallah canım benim hala âdet olmadım heyecandan kafayı yicem duramıyorum akşami dört gözle bekliyorum

Pek

Peki neden âdet olmadım
Sana ne dicem bende ilk çocuğumda o kadar çok istemiştim ki 5 gün geçikti beyin öyle birşey ki sen çok jamilelik beklersin hatta her zaman oldupun saatti 1 saat geçsin beyin heöen kendini ve vücudu hamile moduna sokuyor ve olmasada bebek varmıl gibi vücudun tepki veriyor progesteron hormonunu salgılıyor vücut hatta ben o kadar ileri gitmiştim ki göğsümden süt bile gelmişti o yüzden boşuna kahretme kendşmi veren Rabbim veriyor zaten vermiyorsa da oda senin imtihanın oluyor ne zaman ki rahatladım oluruna bıraktım Rabbim şahit 2 ay sonra hamile kalmıştım stres çok şok çok önemli

Çok teşekkür ederim bu bana uygulayabileceğim bir fikir oldu oluruna birakacam Rabb'im hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…