• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duphastonla hamile kalanlar cevaplayabilir mi ?

Shopareekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
651
408
53
34
merhaba arkadaşlar ,ben pcos hastasıyım .
Ben 2 ay önce prolaktin ve e2 hormonu yüksekliğinden dolayı doatinex ve duphaston kullanmaya başladım. Duphaston kullanıyorum sadece şu an ve 2. Kutum.

Bu ay beceremedim galiba bebek işini yumurtlama dönemimi bilmediğim için.

Kullanan ve hamile kalan arkadaşlar kaçıncı ayda kaldınız ve nasıl kaldınız yazarsanız sevinirim . İlk denememiz ama ben çok üzülüyorum...

Bugün hormon tahlili yaptırdım değerler normal çıktı ama pko olduğu icin mi çocuk olmuyor anlamadım bide ovulasyon test alıp denicem

Bugün hormon tahlili yaptırdım değerler normal çıktı ama pko olduğu icin mi çocuk olmuyor anlamadım bide ovulasyon test alıp denicem
doktora sormadinmi canim ?
Pkodan sebeptir muhtemelen. Benmde hormonlardan. Cocuk yapmak ne zor ismis yaa :/ suan hastanedeyim bakalm ne dicek doktr yazarm sizede. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasn zor gercektende.

ilactan sonra adetin 3.gunu gtmem gerekiyormus. Ben bittikten sonra gttim :( acil bugun tekrardan duphastona baslatti. 1 hafta sk iliski ve adetin 3.gunu kntrle gelmemi soledi. Bu ayda olmazsa asil tedaviye o zaman baslicakmis :((

ilactan sonra adetin 3.gunu gtmem gerekiyormus. Ben bittikten sonra gttim :KK43: acil bugun tekrardan duphastona baslatti. 1 hafta sk iliski ve adetin 3.gunu kntrle gelmemi soledi. Bu ayda olmazsa asil tedaviye o zaman baslicakmis :KK43:(
Kaç Aydır deniyorsun cnm ? Evet adetinin 3. Günü hormon testi yaptırman lazım

canim hormon testi ilk gttigimde yapildi. duphastondan snra 3.gnu gtmem gerekiyorms. Bu ilk aydi tutmadi. Ikinciyi deniycz olmazsa asil tedaviye baslicakmjs

Folik asit al canım solgar ın. Bende aldım başladım bugün. Duphaston kullandıktan sonra 3. Günü gittim şükür temiz çıktı . Ama 6 ay kullan gebelik olmazsa tedaviye başlıcam dedi

Valla 1 senelik evliyim. Fsh bi ara 16ya çıktı prolaktin de 80 e vırunca doktor pcos sun dedi. Adetlerim çok düzensizdi. Tedaviyle su an hormonlarım düzeldi. Şükür. Ama 1 Aydır çocuk istiyoruz 2 Aydır duphaston kullanıyorum. Doktor anne karnında çocuk gelişimi ve rahim icin folik asit önemli dedi. Bende başladım kullanmaya. Yaşım 27 . Tedirginim valla ovulasyon testi de alcam yumurtlama günümü bilmiyorum

Back