• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston

papatyaece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
7
0
1
25
Merhabalar , adet günümden 10 gün önce doktorum duphaston verdi, hamile kalmaya çalışıyorum, benzer duruma karşılaşan oldu mu ? Yardım eder misiniz ? İlişki günü de 3 kasım yani bugün verdi , adetime 10 gün var , kafam çok karıştı hamilelik olabilir mi

Merhabalar , adet günümden 10 gün önce doktorum duphaston verdi, hamile kalmaya çalışıyorum, benzer duruma karşılaşan oldu mu ? Yardım eder misiniz ? İlişki günü de 3 kasım yani bugün verdi , adetime 10 gün var , kafam çok karıştı hamilelik olabilir mi
Temmuz ayında bende çatlatma iğnesi olmuştum banada iğnenin üzerinden bir hafta geçince başla demişti gebelik olursa bebek tutunsun diye gebe kalmaz isen adet ol diye vermiştir cnm

Temmuz ayında bende çatlatma iğnesi olmuştum banada iğnenin üzerinden bir hafta geçince başla demişti gebelik olursa bebek tutunsun diye gebe kalmaz isen adet ol diye vermişt

Merhaba bende duphaston kullanalı 15 günü geçti adet olucakmışım gibi his agrı kramp var ama adet olmadım ilk defa kullanıyorum bu ilacı ve beyaz akıntım var bu şekilde olan var mı ? Test yapmayada korkuyorum. Aynı şeyleri yaşayan var mı ?

Adet oldunmu canım bende kullanıyorum duphaston memr ucum ağrıyor ve hafif kasık agrılarım var ilaçtanmı yoksa hamilelik mi bilmiyorum

Back