Birsey soracagim . Ara kanamam oldu ama simsiyah geldi hep bu ay iki kez . Doktor bana bu ilactan verdi . 10 gun kullan dedi . Ara kanaman durcak sonra adet olcaksin dedi. Simdi 5. Gunumdeyim ilacin adet oldum . Ilaca adetliyken devam ediyor muyuz . Adet duzensizligim hic olmadi ve . Hamile degilim . Sadece doktor ici su dolu kistin var demisti. Ilaci 10 icmelimiyim bu kist icin adet olsam bile
Birsey soracagim . Ara kanamam oldu ama simsiyah geldi hep bu ay iki kez . Doktor bana bu ilactan verdi . 10 gun kullan dedi . Ara kanaman durcak sonra adet olcaksin dedi. Simdi 5. Gunumdeyim ilacin adet oldum . Ilaca adetliyken devam ediyor muyuz . Adet duzensizligim hic olmadi ve . Hamile degilim . Sadece doktor ici su dolu kistin var demisti. Ilaci 10 icmelimiyim bu kist icin adet olsam bile .
Birde ara kanama hic kesilmedi ilaci icsemde ilacin ilk 4 gunu hep simsiyah geldi . Simdi normal kirmizi oldu . Ilaci gerekli degilse icmesem . Bilmiyorum deneyimli olanlar lutfen yardimci olabilir mi . Doktoru cuma ancak gorebilecegimm