Duphaston nasıl kullanılır doktorum söylemedi?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
247
14
13
24
Nasıl kullanılır içinden iki zarf çıktı üstünde günde iki kere yazıyor her zarfta 10 tane var adetim şu an fazlası ile gecikmiş durumda bugün döngünün 46 günü bir zarf mi içeyim sadece
Yasmin ilacı gibi mi acaba?
Ezaceneye sordum ben bir şey diyemem doktorun ne söyledise o dedi hormon ilacı çünkü bir şey diyemem dedi bana
Bende bir şey söylemedi dedim o zaman sadece bir kutu iç şimdilik dedi ondan sonra doktora söyle
Adaçayı içiyorum ama

Son düzenleme:
Adet sokturmek icin sabah aksam 1 tane 5 gun için. Yani toplam 10 tane icmis olacaksiniz. 1 tablet elinizde kalacak.Her zaman doktor bana bu sekilde verdi.

kullanım nedeninize göre değişir. eczacınıza da sırabilirsiniz.

ben bebek sahibi olmak için kullanıyordum. reglin 15.günü başlayarak günde iki tane ve 10 gün kullanıyordum. yani bir döngüde bir pakedi bitiriyordum. paket bittikten 2-3 gğn sonra regl oluyordum

Bebek sahibi olmak için değil reglim fazla gecikti ondan verdi doktor

Bana sabah akşam kullandırmıştı
10 gün sürdü
bittikten 2 gün sonra adet başladı

Bu ilaç tam olarak neye yarıyor

Bu ilaç tam olarak neye yarıyor
içerisinde progesteron hormonu var. rahmi kalınlaştırıyor. eğer gebelik varsa bebeğin tutunmasına, yoksa yeterli kalınlık oluştuktan sonra regl olmaya yarıyor.

arkadasım da regl olmak için kullanıyordu ama nasıl, kaç gün kullandı hiç hatırlamıyorum

Sürekli görüyorum da forumda merak ettim çok teşekkür ederimm

Peki 10 tane içtikten sonra ara verip bir kaç gün içinde adet mı oldunuz
Daha once yazmistim ama okumadiniz sanırım. Benim ilaci bıraktıktan sonraki 5. güne kanamam başlar. Kisiye gore degisebilir bazılarının 2-3 gun sonrasi gelir bazilarinin da 8-10gün sonrası.
Genel olarak 10 gun icinde sökülüyor mutlaka

Affedersiniz okuduğumda yazdığınız şeyi okuduğum unuttum
Yani sadece bir zarf içtiniz yani gün de iki tane ile beş gün içtiniz

Affedersiniz okuduğumda yazdığınız şeyi okuduğum unuttum
Yani sadece bir zarf içtiniz yani gün de iki tane ile beş gün içtiniz
Evet sadece bir zarf ictim. Günde 2 tane hap ictim. Toplam 5 gunde 10 hap ediyor yani.
Adet duzensizligim vardi hangi doktora gidersem gideyim hepsi bu sekilde reçete etti. Komple kutuyu bitir diyen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…