- 5 Kasım 2024
- 247
- 14
- 13
- 24
- Konu Sahibi nejlasonmez
-
Adet sokturmek icin sabah aksam 1 tane 5 gun için. Yani toplam 10 tane icmis olacaksiniz. 1 tablet elinizde kalacak.Her zaman doktor bana bu sekilde verdi.Nasıl kullanılır içinden iki zarf çıktı üstünde günde iki kere yazıyor her zarfta 10 tane var adetim şu an fazlası ile gecikmiş durumda bugün döngünün 46 günü bir zarf mi içeyim sadece
Yasmin ilacı gibi mi acaba?
Ezaceneye sordum ben bir şey diyemem doktorun ne söyledise o dedi hormon ilacı çünkü bir şey diyemem dedi bana
Bende bir şey söylemedi dedim o zaman sadece bir kutu iç şimdilik dedi ondan sonra doktora söyle
Adaçayı içiyorum ama
Öyle içeceğim peki içerken mi adet olunur yoksa bıraktıktan sonra miAdet sokturmek icin sabah aksam 1 tane 5 gun için. Yani toplam 10 tane icmis olacaksiniz. 1 tablet elinizde kalacak.Her zaman doktor bana bu sekilde verdi.
Bebek sahibi olmak için değil reglim fazla gecikti ondan verdi doktorkullanım nedeninize göre değişir. eczacınıza da sırabilirsiniz.
ben bebek sahibi olmak için kullanıyordum. reglin 15.günü başlayarak günde iki tane ve 10 gün kullanıyordum. yani bir döngüde bir pakedi bitiriyordum. paket bittikten 2-3 gğn sonra regl oluyordum
o zaman doktorunuza sorun yanlış yönlendirmiş olmayayımBebek sahibi olmak için değil reglim fazla gecikti ondan verdi doktor
Bana sabah akşam kullandırmıştıNasıl kullanılır içinden iki zarf çıktı üstünde günde iki kere yazıyor her zarfta 10 tane var adetim şu an fazlası ile gecikmiş durumda bugün döngünün 46 günü bir zarf mi içeyim sadece
Yasmin ilacı gibi mi acaba?
Ezaceneye sordum ben bir şey diyemem doktorun ne söyledise o dedi hormon ilacı çünkü bir şey diyemem dedi bana
Bende bir şey söylemedi dedim o zaman sadece bir kutu iç şimdilik dedi ondan sonra doktora söyle
Adaçayı içiyorum ama
Biraktiktan sonra 10 gun icinde sökülür. Ben 5. güne olurdumÖyle içeceğim peki içerken mi adet olunur yoksa bıraktıktan sonra mi
Bu ilaç tam olarak neye yarıyorkullanım nedeninize göre değişir. eczacınıza da sırabilirsiniz.
ben bebek sahibi olmak için kullanıyordum. reglin 15.günü başlayarak günde iki tane ve 10 gün kullanıyordum. yani bir döngüde bir pakedi bitiriyordum. paket bittikten 2-3 gğn sonra regl oluyordum
içerisinde progesteron hormonu var. rahmi kalınlaştırıyor. eğer gebelik varsa bebeğin tutunmasına, yoksa yeterli kalınlık oluştuktan sonra regl olmaya yarıyor.Bu ilaç tam olarak neye yarıyor
Sürekli görüyorum da forumda merak ettim çok teşekkür ederimmiçerisinde progesteron hormonu var. rahmi kalınlaştırıyor. eğer gebelik varsa bebeğin tutunmasına, yoksa yeterli kalınlık oluştuktan sonra regl olmaya yarıyor.
arkadasım da regl olmak için kullanıyordu ama nasıl, kaç gün kullandı hiç hatırlamıyorum
Peki 10 tane içtikten sonra ara verip bir kaç gün içinde adet mı oldunuzAdet sokturmek icin sabah aksam 1 tane 5 gun için. Yani toplam 10 tane icmis olacaksiniz. 1 tablet elinizde kalacak.Her zaman doktor bana bu sekilde verdi.
Daha once yazmistim ama okumadiniz sanırım. Benim ilaci bıraktıktan sonraki 5. güne kanamam başlar. Kisiye gore degisebilir bazılarının 2-3 gun sonrasi gelir bazilarinin da 8-10gün sonrası.Peki 10 tane içtikten sonra ara verip bir kaç gün içinde adet mı oldunuz
Affedersiniz okuduğumda yazdığınız şeyi okuduğum unuttumDaha once yazmistim ama okumadiniz sanırım. Benim ilaci bıraktıktan sonraki 5. güne kanamam başlar. Kisiye gore degisebilir bazılarının 2-3 gun sonrasi gelir bazilarinin da 8-10gün sonrası.
Genel olarak 10 gun icinde sökülüyor mutlaka
Evet sadece bir zarf ictim. Günde 2 tane hap ictim. Toplam 5 gunde 10 hap ediyor yani.Affedersiniz okuduğumda yazdığınız şeyi okuduğum unuttum
Yani sadece bir zarf içtiniz yani gün de iki tane ile beş gün içtiniz
Sağol çok teşekkürlerEvet sadece bir zarf ictim. Günde 2 tane hap ictim. Toplam 5 gunde 10 hap ediyor yani.
Adet duzensizligim vardi hangi doktora gidersem gideyim hepsi bu sekilde reçete etti. Komple kutuyu bitir diyen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?