Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duphaston kullanıyorum 3 gün adetim gecikti normal mi
Bende progesteron düşüklüğü çıktı doktorum duphaston verdi 8 gün kullanacağım bugün 7.günüm ve adetim 3 gün gecikti normal mi acaba bu durumu yaşayanlar varsa yazabilir mi
Bende progesteron düşüklüğü çıktı doktorum duphaston verdi 8 gün kullanacağım bugün 7.günüm ve adetim 3 gün gecikti normal mi acaba bu durumu yaşayanlar varsa yazabilir mi
gebelik yoksa eğer duphastona öylesine bir zamanda mı başladınız,yoksa adetin birinci gününden itibaren sayarak 15.gün mü başladınız? doğum kontrol ve benzeri ilaçlar bu tip 1 hafta bazen 10 güne kadar gecikme normal diye biliyorum ben,ama aylarca duphaston kullanmış yeni bırakmış biri olarak şunu diyebilirim aksine hiç gecikme yaşamadım düzelmişti düzenim benim,15.gün başlayıp 10 gün kullanıyordum hep.
ilaç bittimi bu arada duphaston?8gün kullanacağım 7.günüm demişsiniz de yanlış anladığım yer var ise lütfen düzeltin
Gebelik yok Adetimin 21.günü başladım kullanmaya yarın bitiyor bırakmamı söyledi doktorum 8 gün kullan sadece dedi kullanmaya başladıktan 3 gün sonra adet günümdü ama olmadım 4 gün gecikmem var şu an
Gebelik yok Adetimin 21.günü başladım kullanmaya yarın bitiyor bırakmamı söyledi doktorum 8 gün kullan sadece dedi kullanmaya başladıktan 3 gün sonra adet günümdü ama olmadım 4 gün gecikmem var şu an