C crosword Guru Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 1.105 329 Cuma 11:26 Konu Sahibi crosword #1 Merhaba duphaston kullanırken rahim kalınlığı olcturen varmı normalde kalinlastirir diye biliyordum ancak 8 gündür kullanıyorum ve rahim 7 mm.
Merhaba duphaston kullanırken rahim kalınlığı olcturen varmı normalde kalinlastirir diye biliyordum ancak 8 gündür kullanıyorum ve rahim 7 mm.
Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 8.259 4.131 Cuma 11:47 Konu Sahibi crosword #2 crosword .!.: Merhaba duphaston kullanırken rahim kalınlığı olcturen varmı normalde kalinlastirir diye biliyordum ancak 8 gündür kullanıyorum ve rahim 7 mm. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişen bir durum evet kalınlaştırır tutunmasını sağlar yeterli değilse dozunu arttırır yada fitil verirler bakliyat ye rahim kalinlaştırmaya çalışıyorsan ve avakado çok önemli meyvelerden biri rahim için
crosword .!.: Merhaba duphaston kullanırken rahim kalınlığı olcturen varmı normalde kalinlastirir diye biliyordum ancak 8 gündür kullanıyorum ve rahim 7 mm. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişen bir durum evet kalınlaştırır tutunmasını sağlar yeterli değilse dozunu arttırır yada fitil verirler bakliyat ye rahim kalinlaştırmaya çalışıyorsan ve avakado çok önemli meyvelerden biri rahim için
Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 8.259 4.131 Cuma 11:49 Konu Sahibi crosword #3 Bu arada 7 mm yeterli bir kalınlık zaten 7-8 mm diyorlar eğer gebelik varsa kalmışsan ozaman daha yüksek bir kalınlık beklenir
Bu arada 7 mm yeterli bir kalınlık zaten 7-8 mm diyorlar eğer gebelik varsa kalmışsan ozaman daha yüksek bir kalınlık beklenir
T Tubaaa53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2022 127 15 29 Pazar 08:44 Konu Sahibi crosword #4 Bende bir şey sorabilir miyim duphaston kullanırken adet olunur mu?