Duphaston kullandım adet olmadım yaşayanlar burdamı??

Minnoshanim11

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
10
3
25
Polikistik over hastasıyım duphaston kullandım biteli 1 hafta oldu tık yok kasıklarım ve belimde geceleri hafif ağrı oluyor çok hafif göğüs hassasiyetim de var biraz büyüme de var göğüslerimde ama bunlar normal adet belirtisi de olabilir mide bulantısı sabahları oluyor ama ben her adet döneminde az da olsa yaşarım birde ishalim var sabahları karın ağrısıyla tuvalete koşuyorum 2 gündür tatil için köydeyim eczaneye de gidemiyorum dün gece rüyamda erkek bir bebeğim olucaktı hamileydim 2 yıldır evliyim ayni şeyleri yaşayanlar varmı benimle lütfen aynı şeyleri yaşayanlar varsa yardımcı olsun :KK43:(

Polikistik over hastasıyım duphaston kullandım biteli 1 hafta oldu tık yok kasıklarım ve belimde geceleri hafif ağrı oluyor çok hafif göğüs hassasiyetim de var biraz büyüme de var göğüslerimde ama bunlar normal adet belirtisi de olabilir mide bulantısı sabahları oluyor ama ben her adet döneminde az da olsa yaşarım birde ishalim var sabahları karın ağrısıyla tuvalete koşuyorum 2 gündür tatil için köydeyim eczaneye de gidemiyorum dün gece rüyamda erkek bir bebeğim olucaktı hamileydim 2 yıldır evliyim ayni şeyleri yaşayanlar varmı benimle lütfen aynı şeyleri yaşayanlar varsa yardımcı olsun :KK43:(
Kutuyu bitirdiysen bekle canim benim adetimde ilaca basladiktan 13 veya 14. Gunde faln gelmisti daha sonraki ay gebe kaldim darisi basina olsun 🤲

Yani şunu soruyorum , duphaston kullandım 10 gün, ilaç biteli 8 gün oluyor daha tık yok. Siz ilacı bitirdikten sonra kaçıncı günde adet oldunuz
Ben bu ilaci 3 ay kullandim.ilk 2 ay ilaç bitdikdən sonra 10 gün içinde adet oldum.3 üncu ay ilaç bitdikdən 14 gün sonra 3 günlük bir lekelenme yaşadım .lekelenmeden 12 gün sonra bu 2 günlük lekelenme daha yaşadım.yani anliycaginiz benim hormonlar karıştı qaliba .o yüzden ilaci biraktim.siz hamiləlik icinmi kullaniyorsunuz?bana doktor ilaç bitdikdən en gec 10 gün içinde adet olmalısın demişti

Ben bu ilaci 3 ay kullandim.ilk 2 ay ilaç bitdikdən sonra 10 gün içinde adet oldum.3 üncu ay ilaç bitdikdən 14 gün sonra 3 günlük bir lekelenme yaşadım .lekelenmeden 12 gün sonra bu 2 günlük lekelenme daha yaşadım.yani anliycaginiz benim hormonlar karıştı qaliba .o yüzden ilaci biraktim.siz hamiləlik icinmi kullaniyorsunuz?bana doktor ilaç bitdikdən en gec 10 gün içinde adet olmalısın demişti

Yok ben adet olamadım, hayatımda çok nadir adet düzensizliği yaşarım. Öyle bi dönemdeyim şuan. Maalesef iki ay oldu adet olamadım
Hamiləlik ihtimaliniz varmı peki?bende kurtajdan sonra 3 ay adet olmadım .doktora giddim duphastonu yazdı dedi ki günde 2 kez sabah akşam içi ceksin 10 gün içinde adet olman gerekiyo olmazsan yenidən gel budaha hamiləlik için bakicam ultrasonda
Yani anliycaniz duphaston hamiləlik yoksa bitdikdən sonrakı 10 gün içinde adeti getirmeli

Hamiləlik ihtimaliniz varmı peki?bende kurtajdan sonra 3 ay adet olmadım .doktora giddim duphastonu yazdı dedi ki günde 2 kez sabah akşam içi ceksin 10 gün içinde adet olman gerekiyo olmazsan yenidən gel budaha hamiləlik için bakicam ultrasonda
Yani anliycaniz duphaston hamiləlik yoksa bitdikdən sonrakı 10 gün içinde adeti getirmeli
Hayır yok emin olabilmek için dün test de yaptım negatif çıktı. Yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek

Evet gittim, duphaston progrstrron içeren bir ilaç. Dr a durumumu anlatıp adet olmadığımı söyleyince demekki sende progrsteron eksikliği yokmuş deyip Yasmin verdi. Bubu da 21 gün kullan bu sefer kesin olacaksın dedi
Keşke tahlil üzerine verseler ilaçları bize deneme yanılma yoluyla veriyorlar

Selam🌺 Bende geçen ay duphaston kullandım bitirdim 7 gün sonra adet oldum.Sonra klomen kullandım folekül büyüdü ama çatlatma iynesi çatlatamadı ve kist oluştu ama doktorum dahi çoğu insan korkmamam gerektiğini söyledi.Duphastona başladım 7 gün oldu tık yok.Biraz kasık biraz bel ağrım var ama geçen ay göğüslerim falan ağrıyordu ve dediğin gibi bende ishal oluyorum.Doktorum 10 gün bekle dedi bu gün 7 gün oldu.çok korkuyorum.Acaba siz regl oldunuz mu? Yazarsanız sevinirim

Ben duphaston kullandım biteli 8 gün oldu ama hala adet olmadım. 2 gündür kahverengi akıntı var Yerleşme kanaması sandım kandan test verdim ama gebelik negatif çıktı (beta hcg). Benzer şeyler yaşayan var mı

X