- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.741
- 37
- Konu Sahibi Muhtesem gunes
bendede var aynı durumArada ates basmasi oldu ama duphastona mi bağlıydı bilmiyorum. Kullanirken birde akintim cok oldu. Ovulasyon akıntısı gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede var aynı durumArada ates basmasi oldu ama duphastona mi bağlıydı bilmiyorum. Kullanirken birde akintim cok oldu. Ovulasyon akıntısı gibi.
Demek ki normal bir yan etki. Nasil kullaniyosunuz günde 1 mi 2 mi ? Birde adeti takiben kacinci günde basladin kullanmaya?bendede var aynı durum
yumurrlamadansonra kullandirdi bana doktor günde 2kez hamilleilolursa tutumayi sağlar olmasa erken adet olursun dediDemek ki normal bir yan etki. Nasil kullaniyosunuz günde 1 mi 2 mi ? Birde adeti takiben kacinci günde basladin kullanmaya?
Anladim canim bana da.ayni sekilde verdi. Sadece günde 1 kullandim ben. Gebelik olmadi birde o ay adetim hic olmadi.lekelenme ile geçtiyumurrlamadansonra kullandirdi bana doktor günde 2kez hamilleilolursa tutumayi sağlar olmasa erken adet olursun dedi
adeti erken getiryor biluorum ben ozaman lekelenmeyle geçmesi sacma adeti kolaylastirmiyosa eğerAnladim canim bana da.ayni sekilde verdi. Sadece günde 1 kullandim ben. Gebelik olmadi birde o ay adetim hic olmadi.lekelenme ile geçti
Adetim erken gelmedi benim zamaninda geldi. Ilac bitti 4. Gün adet oldum ama dediğim gibi 4 gün falan sürdü sadece lekelenme oldu. Korktum.doktora gittim normal dedi. Tatmin olmayip profa gittim oda ilaclar hormon içeriğinden dolayı normal dedi. Belki herkeste ayni olmaz ama bendeki kahverengi vişne cürügü rengi gibiydiadeti erken getiryor biluorum ben ozaman lekelenmeyle geçmesi sacma adeti kolaylastirmiyosa eğer
anladim gebelik olursa diye tutunsun diye ama yoksa bosa gidiyorAdetim erken gelmedi benim zamaninda geldi. Ilac bitti 4. Gün adet oldum ama dediğim gibi 4 gün falan sürdü sadece lekelenme oldu. Korktum.doktora gittim normal dedi. Tatmin olmayip profa gittim oda ilaclar hormon içeriğinden dolayı normal dedi. Belki herkeste ayni olmaz ama bendeki kahverengi vişne cürügü rengi gibiydi
Gorunen hicbir sebepte yok neden olmuyor anlamiyorum o kadar takmiyorum da aslindaanladim gebelik olursa diye tutunsun diye ama yoksa bosa gidiyor
hep öyleGorunen hicbir sebepte yok neden olmuyor anlamiyorum o kadar takmiyorum da aslinda
Adetim erken gelmedi benim zamaninda geldi. Ilac bitti 4. Gün adet oldum ama dediğim gibi 4 gün falan sürdü sadece lekelenme oldu. Korktum.doktora gittim normal dedi. Tatmin olmayip profa gittim oda ilaclar hormon içeriğinden dolayı normal dedi. Belki herkeste ayni olmaz ama bendeki kahverengi vişne cürügü rengi gibiydi
gebelik.yoksa adet nezaman geliyorBende pko var doktor adetım duzensız dıye ve bebek olursa kolay tutunsun dıye verdı ılac bıtınce adet olmazsan test yap dedı ama ben ılac bıtınce 4. Gun adet oldum demekkı gebelık yok benımde normale gore az gelıyo gunde 2 tane kullanmıstım onumuzdekı ay napıcam bılmıyorum
gebelik.yoksa adet nezaman geliyor
anladimYa kadın bana dedıkı bu ılac bıtınce adet olmazsan test yap adet olursan gerek yok zaten dedı ben ılac bıtınce 4.gun adet oldum o bana gun vermedı şu gün olursun falan dıye
benim 19unda biteecek ilac normal adet tarihim 23 ocakYa kadın bana dedıkı bu ılac bıtınce adet olmazsan test yap adet olursan gerek yok zaten dedı ben ılac bıtınce 4.gun adet oldum o bana gun vermedı şu gün olursun falan dıye
Bak senın normal gunune denk gelmıs kacıncı gunu baslamıstın kı sen ılacabenim 19unda biteecek ilac normal adet tarihim 23 ocak
Ben erken adet olmuştum bu ilacı içince
yumurtlaamdan sonra başla dedi bu pazar basladimBak senın normal gunune denk gelmıs kacıncı gunu baslamıstın kı sen ılaca
yumurtlaamdan sonra başla dedi bu pazar basladim
bende 13.gunu baslamis oldumYani şöyle söylim en son adet tarıhınden hesapla kacıncı gun basladıgına ben 14.gunu baslattı