- 24 Temmuz 2019
- 133
- 86
- 44
- Konu Sahibi Muhtesem gunes
3 ay diye söylemedi doktorum bilgim yok yeni başladım bakalım kismet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay diye söylemedi doktorum bilgim yok yeni başladım bakalım kismet
Benim bügun 4 gün oldu gelmedi günde bir tane toplam 20 gün kullandım doktor öyle demiştiDuphaston kullandiktan sonra adet gecikmeleri oluyormu kullananlar yazarsa sevinirim
Bende başladım bugun ama ne faydaasi olacak anlamadim dollenme olursa tutmaya yardimciymisBenim bügun 4 gün oldu gelmedi günde bir tane toplam 20 gün kullandım doktor öyle demişti
Günde bir mi yoksa iki miBende başladım bugun ama ne faydaasi olacak anlamadim dollenme olursa tutmaya yardimciymis
Banada günde 1 demisti.Günde bir mi yoksa iki mi
2tane banaGünde bir mi yoksa iki mi
Bu ay kullansam mi bilmiyorum ya2tane bana
Banada günde 1 demisti.
niyeki doktor verince mecbur kullaniyoruzBu ay kullansam mi bilmiyorum ya
Sokulmedi çünkü kahverengi lekelenme oldu bir gün sürdü bittiniyeki doktor verince mecbur kullaniyoruz
niyeki doktor verince mecbur kullaniyoruz
bana yumurtlamadan sonra verdiBu hapa adetin kaçıncı günü başlanıyor
Bendede bi ise yaramadi . Adet düzenleyici olarakta verilebiliyor. Ovulasyondan sonra başlanıyor hapa. Oda adet döngüne göre doktor söylüyorBana da ama sonuç alamadim
İsimiz iş valla doktorunu bulmak da çok önemli Allah yardımcımız olsunBendede bi ise yaramadi . Adet düzenleyici olarakta verilebiliyor. Ovulasyondan sonra başlanıyor hapa. Oda adet döngüne göre doktor söylüyor
Sem doktoruna tekrar danis genelde ovulasyondan sonra bebeğin tutunmasini kolaylaştırmak icin veriliyor cunkuİsimiz iş valla doktorunu bulmak da çok önemli Allah yardımcımız olsun
Sem doktoruna tekrar danis genelde ovulasyondan sonra bebeğin tutunmasini kolaylaştırmak icin veriliyor cunku
BaN öyle verdiSem doktoruna tekrar danis genelde ovulasyondan sonra bebeğin tutunmasini kolaylaştırmak icin veriliyor cunku
Arada ates basmasi oldu ama duphastona mi bağlıydı bilmiyorum. Kullanirken birde akintim cok oldu. Ovulasyon akıntısı gibi.Kızlar duphaston sizde ateş yaptı mi