- 24 Temmuz 2019
- 133
- 86
- 44
- Konu Sahibi Muhtesem gunes
Inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben testi verdim yarın alicam hayırlısıyla sonucumu adetim gelmedi çok şükür siz ne yaptınız test yaptınız mı merak ettimGebe misiniz acaba bende geviktim.daha test yapmadim ayni.sekilde kullanmisiz
Siz ne yaptınız varmı gebelik test yaptinizmiGebe misiniz acaba bende geviktim.daha test yapmadim ayni.sekilde kullanmisiz
Benim idrarda 10.gun gecikmekte test yaptım negatifti dünde kan verdim bugün alacağım sonucu 14. gun bugun gecikmenin ilk defa bu kadar gecikti hiç şaşmazdı bakalım sonuç ne olacak bugün C ok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende 2 ay düzenli bi şekilde bu hapı kullandım ilk ay 1 gün gecikti ikinci ay 7 gün gecikti idrarda negatif cıktı geç döllenmedir diye kan verdim sonuç alıcagim zaman regl geldi geciktirebiliyormus kizlar
Ben ilacı sadece 10 gun kullandımBenim idrarda 10.gun gecikmekte test yaptım negatifti dünde kan verdim bugün alacağım sonucu 14. gun bugun gecikmenin ilk defa bu kadar gecikti hiç şaşmazdı bakalım sonuç ne olacak bugün C ok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
INSAALLAH hamilesindir ben inanıyorum ki stres mevsim gecişi bunlar etkiliyor rabbim herkesin gönlüne göre versinBenim idrarda 10.gun gecikmekte test yaptım negatifti dünde kan verdim bugün alacağım sonucu 14. gun bugun gecikmenin ilk defa bu kadar gecikti hiç şaşmazdı bakalım sonuç ne olacak bugün C ok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben ilacı sadece 10 gun kullandım bıraktım daha da adet olmadım bu kadar da geciktiremez sanırım yaa inşallah başka sorun yoktur
Sana neden verdi doktor bu ilacı canımBen ilacı sadece 10 gun kullandım
Aminnn insallah dua ediyorum bendeINSAALLAH hamilesindir ben inanıyorum ki stres mevsim gecişi bunlar etkiliyor rabbim herkesin gönlüne göre versin
Sorun varmı yoksa normal deniyor musunuzAminnn insallah dua ediyorum bende
Geçen ay adetim 11 gun sürdü normalde 8 gün-de bitiyordu hormonlarda sıkıntı olabilir dedi duphaston verdi yoksa benim adetim her ay tam gününde gelirdiSana neden verdi doktor bu ilacı canım
Rahim filmi çektirdim bu yazbasinda sol tüp tıkalı sağ tüp açık sag taraftan yumurtlarsan hamile kalabilirsin demişti doktorum kısmet bakalimSorun varmı yoksa normal deniyor musunuz
Senin kaç gün geciktiUmarım yoktur bisey benimde ilkti geciktiginde insan bi umutlanıyor sonra alışıyor
Bazen olabiliyor bu gecikmeler benimde çok düzenlidir ama olabiliyor sıkma caniniGeçen ay adetim 11 gun sürdü normalde 8 gün-de bitiyordu hormonlarda sıkıntı olabilir dedi duphaston verdi yoksa benim adetim her ay tam gününde gelirdi
Rahim filminde tıkalı planı açmak icin uğraşmadi mi doktorun garip amaRahim filmi çektirdim bu yazbasinda sol tüp tıkalı sağ tüp açık sag taraftan yumurtlarsan hamile kalabilirsin demişti doktorum kısmet bakalim
7 gün geciktiSenin kaç gün gecikti