Merhaba arkadaşlar duphaston kullandım 4. Gün bugün ama hic adet olacakmışım gibi değil kullananlar ne zaman adet oldunuz
5. Gün olurum bendeMerhaba arkadaşlar duphaston kullandım 4. Gün bugün ama hic adet olacakmışım gibi değil kullananlar ne zaman adet oldunuz
Hormonları etkılıyor ben bıldıyım zaten kendı hormon regl sokucuBu ilac kullanilirke hormon testi verilebiliyormus hastanede?
Bosa gitmek istemiyorum da iznim kisitli mudur laf soyluyor.
Bilgisi olan paylasabilir mi acaba
O baya geç oluyor o zaman10 gun tamamında oldu
Ayy hadi inşallah bende olurum5. Gün olurum bende
Çok geç ya beklemekle geçiyor zamanBen de ilac bittikten 10gun sonra olmustum biraz daha bekleyin
hormon testi verilir mi hastanede bu ilaci kullanirken aslinda sorum oydu.Hormonları etkılıyor ben bıldıyım zaten kendı hormon regl sokucu
Hadi gozun aydiinOldum kızlar
Teşekkür ederimHadi gozun aydiin
Bıtdık soraO baya geç oluyor o zaman
Doktorunuza danışın birde verilen bilgi her zaman doğru olmuyırhormon testi verilir mi hastanede bu ilaci kullanirken aslinda sorum oydu.
Sonuclar dogru gelir mi yoksa ilac bitmesi mi beklenmeli
Bilgisi olanlar yazabilir mi
Doktora danismam icin gitmem lazim, doktora gitmekle alakali zaman kisitim oldugu icin soruyorum buradanDoktorunuza danışın birde verilen bilgi her zaman doğru olmuyır
Hormon testini bu ilac kullanirken nasil vereceksiniz anlamadim? Adet zamani bakiliyor hormon testine.Bu ilac kullanilirke hormon testi verilebiliyormus hastanede?
Bosa gitmek istemiyorum da iznim kisitli mudur laf soyluyor.
Bilgisi olan paylasabilir mi acaba
Bircoklari gibi adet sokturucu amacli kullaniyorum.Hormon testini bu ilac kullanirken nasil vereceksiniz anlamadim? Adet zamani bakiliyor hormon testine.
Siz bu ilaci ne zaman kullanmis oluyorsunuz?
Siz sanirim ilaci kullanirken adet olursam diye soruyorsunuz. Adetiniz sokulurse ilaci birakirsiniz zaten. Adetin 2-4 gunleri arasinda hormon testleri veriliyor. Bu surede ilac kullanmazsiniz.Bircoklari gibi adet sokturucu amacli kullaniyorum.
Adet doneminde sehirdisinda olma durumum var is sebepli onun icin soruyorum bilen varsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?