Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullananlar bakin lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasıl kullandın kaçıncı gun başladın ve hap bittikten sonra adetin kaç gun sürdü acill cvp lutfen

Canım nasıl kullandın kaçıncı gun başladın ve hap bittikten sonra adetin kaç gun sürdü acill cvp lutfen
Canım ben tam olarak hatırlamıyorum ya 2 3 ay oldu çünkü sadece arada 10 gün ara verdiğimi hatırlıyorum doktoruna danış bence

Herkese merhaba! Ben geçtiğimiz Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım. Çok şükür kürtaja gerek kalmadı. Sonrasında bir çatlatma iğnesi denedik. Gebelik tutmadı. En son 17 Nisan'da bir çatlatma iğnesi daha yaptırdım. Doktor onunla beraber duphaston verdi gebelik olursa bebek tutunsun diye. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Doktorum adetin bir gün gecikirse kan testi yaptır dedi fakat ben buradaki duphaston ile ilgili yorumları okuduktan sonra bekleme kararı aldım. Kan testi için 10 gün gecikmeyi mi beklemeliyim ben de acaba?

Merhaba uzun zaman olmuş ama aynı durumdayım. Catlatma iğnesi sonrası 10 gun duphaston kullandım yarin adet günüm ama kesmeli miyim devam etmeli miyim bilemedim. Bugun test yaptım çok çok silik ikinci çizgi cikti muhtemelen gebelik yok belim çok ağrıyor adetteki gibi, ama bir htimal bebek varsa diye devam etmeli miyim emin olamadim

Hamile kalmak icin kullaniyordum bittikten sonra 8gun gecikince test yaptim pozitiv simdi yine devam ediyorum
Devam et ilaca InşaAllah hamile kalacaksin
gebelik suphem oldugu icin ve adetim geciktigi icin verdi dün basladim 5. gun kullan adet olmazsan gel demisti ama bugun bi sabah aldim bi aksam gece kanamam oldu . acaba birakmali miyim yoksa devam etmeli miyim ? ilk defa bu ay gecikmisti adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…