Anladım canım Kısmet işte Allah elbet bir gün nasip eder inşallah senin adına da çok sevindim sağlıkla al kucağınaHayir 3yildir olmuyirdu bende sorun yoktu esimde azcik sprem haraketsizliyi vardi
Sağol canım daha bebegi goremedim kalp atisini duyamadim o yuzden korkuyorumAnladım canım Kısmet işte Allah elbet bir gün nasip eder inşallah senin adına da çok sevindim sağlıkla al kucağına
Yok yok korkma inşallah hayırlısıyla görürsün ne zaman gideceksinSağol canım daha bebegi goremedim kalp atisini duyamadim o yuzden korkuyorum
8haftanin tamaminda 2hafta kaldiYok yok korkma inşallah hayırlısıyla görürsün ne zaman gideceksin
İyi canım az kalmış inşallah her şey çok güzel olur8haftanin tamaminda 2hafta kaldi
Ben de kullandım bu ay ama daha önce ilaç bittikten 3 4 gün sonra adet oluyordum. Bu ay ilaç biteli 14. Gün oldu. Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Testte yapmadim daha negatif çıkacak diye korkuyorum açıkçasıSelam kizlar aranızda duphaston kullanan varmı?Varsa ne kadar gecikme yapti yan etkileri oldumu
Hamilesindir olmadıysan bi test yap mutlakaBen de kullandım bu ay ama daha önce ilaç bittikten 3 4 gün sonra adet oluyordum. Bu ay ilaç biteli 14. Gün oldu. Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Testte yapmadim daha negatif çıkacak diye korkuyorum açıkçasıgoguslerim açıyor karnımın sol alt kısmına özellikle ayaktayken ara ara ağrı giriyor. Ne düşünsem bilemedim
Bakayım pazartesiye kadar bekleyip pazartesi yapicam test inşallah oyleyimdirHamilesindir olmadıysan bi test yap mutlaka
Canım ben ilk ay bittikten sonraki 7. Gün oldum sonra 3. Gün oldum 28 gün de olmamızı sagliyormus benim i de öyle oldu düzenledi ama bırakınca nasıl olur bilmiyorum 3 aydır kullanıyorum hamile kalamadım henüzMerhabalar ben yeni uye oldum bilgi ve fikirlerinize ihtiywcim var nolur yardim edin,ben bu ay ilkkez 13 gun oldu adet olmadim domtora gittim korunuodum zaten gebelik suphem yoktu ama dogumkontrol hapini yarida kestim duphaston verdi adet sokturucu die ayrica hayirlisiyla bebegim olsun istiorum korunmiycaz artik bu ilac bitincemi adet olunuyor ve gercekten gebelige yardimcimi?uzun oldu biraz kusura bakmayin
Col tsk ederm bugun 6.gunum benim oldum bide sogan kuru yapiorm normalmi acaba icerken olmasiCanım ben ilk ay bittikten sonraki 7. Gün oldum sonra 3. Gün oldum 28 gün de olmamızı sagliyormus benim i de öyle oldu düzenledi ama bırakınca nasıl olur bilmiyorum 3 aydır kullanıyorum hamile kalamadım henüz
İlaç bitmeden mi regl oldunCol tsk ederm bugun 6.gunum benim oldum bide sogan kuru yapiorm normalmi acaba icerken olmasi
Senin ne sorunun varBende bıraktıktan sonra 4 gün içinde adet oluyorum . 3 aydır kullanıyorum henüz sonuç alamadım
Polikistik over düzensiz adet oluyorumSenin ne sorunun var
Ben de öyle ne zamandan beri uğraşıyorsunPolikistik over düzensiz adet oluyorum
Evet ilaca baslayali 6gun oldu yani kutuda daha 8tane hap var oldumİlaç bitmeden mi regl oldun
Ben de hiç olmadı canım doktoruna ulaşabilirsen sor benceEvet ilaca baslayali 6gun oldu yani kutuda daha 8tane hap var oldum
Tmm tsklerBen de hiç olmadı canım doktoruna ulaşabilirsen sor bence
Mrhblar Hamile misiniz acaba merak ettim. Bende ilk bu ay kullandım. Dört gün geçti.Ben de kullandım bu ay ama daha önce ilaç bittikten 3 4 gün sonra adet oluyordum. Bu ay ilaç biteli 14. Gün oldu. Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Testte yapmadim daha negatif çıkacak diye korkuyorum açıkçasıgoguslerim açıyor karnımın sol alt kısmına özellikle ayaktayken ara ara ağrı giriyor. Ne düşünsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?