Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullananlar bakin lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım Kısmet işte Allah elbet bir gün nasip eder inşallah senin adına da çok sevindim sağlıkla al kucağına
Sağol canım daha bebegi goremedim kalp atisini duyamadim o yuzden korkuyorum

Selam kizlar aranızda duphaston kullanan varmı?Varsa ne kadar gecikme yapti yan etkileri oldumu
Ben de kullandım bu ay ama daha önce ilaç bittikten 3 4 gün sonra adet oluyordum. Bu ay ilaç biteli 14. Gün oldu. Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Testte yapmadim daha negatif çıkacak diye korkuyorum açıkçası goguslerim açıyor karnımın sol alt kısmına özellikle ayaktayken ara ara ağrı giriyor. Ne düşünsem bilemedim

Hamilesindir olmadıysan bi test yap mutlaka

Merhabalar ben yeni uye oldum bilgi ve fikirlerinize ihtiywcim var nolur yardim edin,ben bu ay ilkkez 13 gun oldu adet olmadim domtora gittim korunuodum zaten gebelik suphem yoktu ama dogumkontrol hapini yarida kestim duphaston verdi adet sokturucu die ayrica hayirlisiyla bebegim olsun istiorum korunmiycaz artik bu ilac bitincemi adet olunuyor ve gercekten gebelige yardimcimi?uzun oldu biraz kusura bakmayin

Canım ben ilk ay bittikten sonraki 7. Gün oldum sonra 3. Gün oldum 28 gün de olmamızı sagliyormus benim i de öyle oldu düzenledi ama bırakınca nasıl olur bilmiyorum 3 aydır kullanıyorum hamile kalamadım henüz

Bende bıraktıktan sonra 4 gün içinde adet oluyorum . 3 aydır kullanıyorum henüz sonuç alamadım

Col tsk ederm bugun 6.gunum benim oldum bide sogan kuru yapiorm normalmi acaba icerken olmasi

Mrhblar Hamile misiniz acaba merak ettim. Bende ilk bu ay kullandım. Dört gün geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…