- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 23
- 27
- Konu Sahibi 68aksarayli
-
Ben 2 ay kullandım 2 sindede hap bittikten 4 gün sonra oldum. Senin hap biteli kaç gün olduKızlar duphaston kullanıp adeti geciken var mı kaç gün gecikti bı dönebilir misiniz 27sinde adet olmam lazım di olmadim 26sinda kan verdim negatif çıktı dün akıntının icinde siyahimsi leke vardı olacak gibi ağrım da yok aşılama yaptırmıştım bugün 18. Gün
Benim bitmedi ben testte negatif görünce bıraktım üçüncü gün bugün gecikme olalı bırakalı dört gün olduBen 2 ay kullandım 2 sindede hap bittikten 4 gün sonra oldum. Senin hap biteli kaç gün oldu
Bana yazdınız sanırım hayır bebek tutulması için vermedi adet olamıyorum kilom var ve pcosum tup bebeğe baslicam bayramdan sonra bu ay ilk defa duphaston ile adet olamadimSanırım size bebeğin tutunması için verildi bende hormon tedavisi için kullanıyorum ve 28 gün olan adet düzenimi 30 güne çıkardı benimde
Hayır konuyu açan hanımefendiye yazmıştım aşılama yaptığını söyleyinceBana yazdınız sanırım hayır bebek tutulması için vermedi adet olamıyorum kilom var ve pcosum tup bebeğe baslicam bayramdan sonra bu ay ilk defa duphaston ile adet olamadim
Evet canm bana tutunması için vermiştiSanırım size bebeğin tutunması için verildi bende hormon tedavisi için kullanıyorum ve 28 gün olan adet düzenimi 30 güne çıkardı benimde
Peki aşılaman tuttu mu canımEvet canm bana tutunması için vermişti
Maalesef tutmadıPeki aşılaman tuttu mu canım
Üzülmeyin lütfen adet oldunuz mu pekiMaalesef tutmadı
Oldum 29unda bu ay takipte yapmafm bıraktım serbest temmuz da tekrar gidecem doktora bide mfk denemek istiyorum onu deneyecem temmuzdaÜzülmeyin lütfen adet oldunuz mu peki
Ben 4. Gün olmuştumilaç biteli 7 gün oldu hala adet olmadım bende. kasıklarımda ve belimde ağrı var. bu benim ikinci kutu ilacım ilki bitince 5. günde olmuştum. siz kaçıncı günde oldunuz adet
Benim 10.gun oldu hala adet olmadım. Bayram sonrası için randevu aldım artık.Ben 4. Gün olmuştum
Benim 10.gun oldu hala adet olmadım. Bayram sonrası için randevu aldım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?