Duphaston kullanan varmı

yani kistler geçen aydı küçülüyo demişti kontrole gitmedim henüz..bide eşimin sperm sayısı18000 ve %40 hareketli sizce normal mi

selam..ben de 1 yıl kadar doğum kontrol kullandım. bıraktıktan sonra 3 ay düzenli adet oldum ama geçen ay olmayınca bu ilacı verdi doktor öyle oldum. bu ay da gecikti. gebelik de yok. tekrar ilacı kullanmam mı gerekiyor acaba doktora gitsem mi hemen bir hafta gecikti

ben de adet söktürücü olarak 15. gün başlayarak sabah 1 akşam 1 duphaston içiyorum herhangi bir yan etkisini görmedim..bu ilacı içerken ilk 14 günlük sürede yumurtlayanlar yani düzenli yumurtlayanlar gebe kalır elbette.. gebelik oluşmazsa adet görülür... bu tarz progesteron hapları gebelikte de kullanılabilir ilaç prespektüsünde de yazar bebeğin tutunması için doktor bu hapı verebilir.. çünkü bazı kişilerde bu hormon eksik salgılanır ve düşüğe neden olur..
ilaç içilmesine 1 kutu bitirilmesine rağmen adet göremiyorsanız önce gebelikten şüphelenin..
daha sonra başka nedenleri araştırsın doktorunuz..

ne güzel hemen hamile kalmışsın hayırlı olsun ben bu ay başladım kullanmaya ilk kutum bakalım nolcak sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip eder inş o duyguyu...

canım doktor bu gün duphaston verdi yarın başlıyacağım 2 -3 ay klomen kullandım ilk ay 1 yumurta olmuştu ikinci ay doz yüksek olmasına rağmen yumurtam olmadı bakalım bu ilaçla ne olacakkk hayrırlısı olsunnn inş.:93:

ben duphaston u bir kere kullandım ( 1 kutu ) daha sonrasında da şükürler olsun hamile kaldım
pko tedavisi görüyodum çok şükür geride kaldı herşey

hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim bende pco tedavisi gordum doktorumu deistirdim yeni doktorumda hormon testi yaptiktan sonra duphastonu verdi 2 gundur kullaniyorum bakalim aydet oldugumda gidecem ultrason demisti bakalim hayirlisi allah her isteyene kiymet bilene nasip etsin insallah

kızlar ben duphastonu kullandım doktor bana test falan yaptırmadı ama bu ay yumurta yok dedi adetim düzensiz zaten, doktor adetin 2. günü gel demişti ama en azından ilaç kullanırken düzenli olmalı değilmi ,bir iki gün geçti gibi hayırlısı artık

bana kist tedavisi icin werdi 15 gun kullanip birakicam kanama olucak sonra 3 gun belora kukullanicam ama cok agrim var goguslerimde cok agriyo bilmiyorum neden oldu idrar yollarinda da cok yanma war 5 dkda bi gidiyorum resmen aglayarak cikiyorum bi önerisi olan varmi yanma icin biktim artik delircem

slm kızlar
bende de adet düzensizliği vardı..yasmin kullanıyordum..şimdi bebek için bıraktık
doktor duphaston verdi..ekim ayından beri duphaston ve folbiol kullanıyorum..hamile değilim hala..
ayrıca adet olduğum zaman yüzümde sivilce gibi taneler oluşuyor..15 günboyunca cildim çok kötü oluyor..ve yanmalar oluyor...son 2 aydır çok rahatsız edici..bende duphastondan şüpheleniyorum..
sizde de sivilce gibi kızarıklıklar yaptı mı
1 ay daha bekleyip
doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar...

merhaba kızlar bende dubhaston kullandım yaklaşık 6 ay önce.doktorum yumurta sarısı büyüklüğündeki kistim için vermişti.15 gün kullandım ve kistim kayboldu.fakat 2-3 ay sonra yeni kistler oluştu.üretiyorum herhal fabrika gibi

MErhaba.. Bende duphastona başladım feci şekilde adet düzensizliğim vardı gecikiyordu ve kist çıktı.. Duphastonu 6 gün kullanıyorum nette okuduğum kadarıyla adet gecikmesini düzensizliğini düzene sokuyormus bende 10 günü aştı bu durum ve daha ilginci adet görüp görmediğim bell değil resmen kahverengi akıntı geliyor.. Bu normalmi yaşayanlar varmı duphaston kullanıpta kahverengi akıntı yaşayanlar böyle bir etkisi olabiliyormu bilgisi olanlar yazarsa çok memnun olurum kızlar herkese geçmiş olsun..

ewt canım ara kanamalar yapabiliyor normaldir.zaten propektüstede yazıyor.korkulacak bişey dedğil sıkma canını

bu arada arkadaşlar duphastonu adetin kaçıncı günü günde kaç tane alıosunuz?ben bi ara hamileleik geçirince ara vermiştimde sanırım karıştırdım

Canım ben adet başlangıcından itibaren 16. gün başlıyorum kullanmaya. sabah aksam tok 2 tane canım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bana da doktor duphaston verdi. Adetim çok düzensiz fakat bekarım burada okuduklarıma göre evlilere verilen bir ilaçmış sanırım yanlış ilaç mı kullanıyorum? :44::44:

Forevertogether.! Sadece evlilere verilen bir ilac degil Tabiki. İlacin bircok tedavi kapsami var.progesteron sayesinde adetinin duzene girmesini sagliyor ayni zamanda yumurtlama gununde duzene giriyor.evlilere verilme amaci bebek sahibi olmak isteyipte adeti duzensizligi,yumurtlama gunu problemi yasayanlar icin.dusuk tehlikesinde de tedavi amacli bebegin rahme tutunmasini sagliyor. Evliyim ve Doktorum bana ara kanamalarim oldugu icin verdi bugun ilacin son gunu sukur adet disi kanamam olmadi ilactan beri. Gecmis olsn cnm doktor isini biliyor elbet hic dusunme gerisini..

arkadaşlar çok zor durumdayım adetimin 16.günü duphastona başladım bu ay serophene de kullandım tüp bebek yaptırmak için gün sayıyodum lakin duphaston bitti gitti adet günüm 5 gün geçti tık yok doktorada gitmedim bana biri akıl versin bir haftadır adet sancısıda çekiyorum üstelik.. hiç düzensizlik olmazdı bende 30günü hiç doldurmazdı hamilemiyim yoksa kist mi oluştuu :18:
:18::18::18:

Kizlar benimde adetin 29 gündür gelmedi..adet gecikmemin 7. Günü doktor duphaston vermişti..her gun 2 tane sabah aksam..ama ben adet olmayi bekledim icmedim..3 kere kan testi bilmem kaç kere idrar testi yaptim negatif..artik ilaci icmeyi düşünüyorum ama doğru zamanmi bilmiyorum..doktor gecikmenin 7 gunu vermisti simdi 29. Hatta 30. Gunu oldu..simdi icmemde bi sakinca olurmu acaba..

Merhaba, benim adet oncesi 1 hafta kahve rengi lekelenmem oluyor. Adetimle birlikte toplam 13 gun surmus oluyor.
Doktor hastaligimin bittigi ertesi gun duphastona basla 10 gun kullan dedi. 8.gun kahve rengi lekem,9.gun kanamam oldu. Ilac bitmeden bu ne kanamasi bilen yasayan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…