- 12 Ocak 2010
- 111
- 0
- 316
- Konu Sahibi askingundar
-
2 Senelik Evliyim 24 Yaşindayim Ekimden Beri
Daha bekarsın çocuk düşünmüyorsan neden duphaston verdi doktor bende de adet düzensizliği vardı bekarken 10-12 senedir doğum kontrol le adet oldum şimdi bebek istediğim için duphaston verildi bana.ilk önce diane 35 kullandım daha sonra baskı yapılmış vücuduna dendi ve yasmine çevrildi ilk defa geçen ay bıraktım doğum kontrol ilacını.glukopage duphaston ve lutenyl kullanıyorum.
canım sanırım bana yazdım ben evliyim cocuk istiyorum ve klomen kullanıyorum doktor adetimin 13.günü duphaston kullanmaya başla dedi ben orda bu ılac nedır ne ıse yarar nıye verdınız diye sormamısım sımdı merak ediyorum buarada benım adetlerım cok düzenlidir şaşmaz hiç bu hap ne işe yarar ya hamile kalırsam bi zararı olurmu acaba:?
bana doktorum 3 aydan fazla kullanmayacaksın dedi duphastonu,prospektüsündede 3 ay diyo bi problem olmadımı sonra nasıl hamile kalabildinmi ?bana verdiği ilaçları eczanede bulamayınca eşdeğer ilaç verdiler ama ilaç sitelerinde artık eşdeğeri yazmıyor içime acayip şüphe düştü.bana duphaston vermişti piyasada yok dendi.başka bir firmanın ilacını verdiler.napcam ben yaww??*eğer bebk varsa tutunmasına yardımcı oluyo düşük olmaması için
yoksada gününde adet olmanı sağlıyo
6 ay kullandım tecrübeyle sabittir yerimseniben
eğer bebk varsa tutunmasına yardımcı oluyo düşük olmaması için
yoksada gününde adet olmanı sağlıyo
6 ay kullandım tecrübeyle sabittir yerimseniben
ben duphaston u bir kere kullandım ( 1 kutu ) daha sonrasında da şükürler olsun hamile kaldım
pko tedavisi görüyodum çok şükür geride kaldı herşey
bana doktorum 3 aydan fazla kullanmayacaksın dedi duphastonu,prospektüsündede 3 ay diyo bi problem olmadımı sonra nasıl hamile kalabildinmi ?bana verdiği ilaçları eczanede bulamayınca eşdeğer ilaç verdiler ama ilaç sitelerinde artık eşdeğeri yazmıyor içime acayip şüphe düştü.bana duphaston vermişti piyasada yok dendi.başka bir firmanın ilacını verdiler.napcam ben yaww??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?