Rica ederimDoktorunuz ne kadar sure kullanin dedi ben 4 ay kullanmistim pesine klomene basladim bu ay gebelik icin hayirlisi insAllah.Rabbim evlat isteyen hic bir kadinin kucagini bos birakmasin insAllah
Rica ederimDoktorunuz ne kadar sure kullanin dedi ben 4 ay kullanmistim pesine klomene basladim bu ay gebelik icin hayirlisi insAllah.Rabbim evlat isteyen hic bir kadinin kucagini bos birakmasin insAllah
Doktor degistirmenizi tavsiye ederim.Cocuk dusunuyorsaniz eger.Cunku belli bir kullanma zamani olmali sonucta sonsuza kadar kullanilmicak yonlendirmesi gerek
Doktor degistirmenizi tavsiye ederim.Cocuk dusunuyorsaniz eger.Cunku belli bir kullanma zamani olmali sonucta sonsuza kadar kullanilmicak yonlendirmesi gerek
Ben ilk kullandigimda ilac bitiminden 4 gun sonra oldum daha sonralari 2 gun yada 3.gun oldum tas catlasin 4 e atiyordu ama 3.gun oluordum genelde
[/QUO6
6 gün oldu pazartesi sabah sonuncusunu içtin onu sayarsak 6yi geçti bende sol kasik ağrısı oluyo bazen onun dışında hiçbirşey yok çok nadir adet sancısı gibi geliyo sol kasik ağrısı da afetteki gibi değil batiyo geciyo