Duphaston kullanan var mii?

Htckhrmn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
237
53
13
4 gundur duphaston kullaniyorum adet sancisi basladi dunden beri baslarsa napmaliyim doktor yarim agizla biseyler soyledi baska hastayi muayene ederken onuda yarida kesti ilaci birakmali miyim adet olursam bide fitil kullaniyorum sabah akintiyla bir iki damla kan geldi ben hicbisey anlamadim bi isten

Ben kullanıyorum siz ne için kullanıyorsunuz hamile misiniz?

Adetim uzun surmustu bide sordu 1 yildir korunmuyorum cocuk yok dedim canim hangisi icin verdi anlamadim

Adetim 20 gün sürmüştü kesildiği gün yani Şubat 19da gittim yumurta oluşmuş 2 gün sonra kullanmaya başla dedi ama gebelik ne zamandır olmuyo diyede sordu 1 yıl dedim açıklama yapmadı hangisi için verdi anlamadim

Canım ben adet düzensizliği için kullanıyorum adet sancısı vs normal ilaç yapıyor onu bittikten sonra 4gun içinde adet oluyorum ben bende de aynı etkileri yapıyor
Erkenden adet olucam diye korkuyorum bu durumda ilacı bırakmam mi gerekecek nolacak bilmiyorum canim

Duphaston çok mükemmel bir ilaç bende kullanıyorum benimde ilk ay sancım oldu ağrım oldu sonra adetim geldi sonraki aylar ağrın olmuyor devam etmelisin ilaca

İlk kullandığım ay gebe kaldım hem gebelik hem adet için veriyor

Duphaston çok mükemmel bir ilaç bende kullanıyorum benimde ilk ay sancım oldu ağrım oldu sonra adetim geldi sonraki aylar ağrın olmuyor devam etmelisin ilaca
Bunu sürekli kullanmak mi gerekiyor doktor ne kötüyMuş ya direk başka hasta aldı konusmadi bile

Bunu sürekli kullanmak mi gerekiyor doktor ne kötüyMuş ya direk başka hasta aldı konusmadi bile
Yani adetlerin düzensizdir kafadan 3 ay kullanıyorsun tabi her kutuyu 1 ay beklenen adetten 10 gün önce alıyorsun diğer kutuyu ikinci ay öyle gidiyor. Ama eğer gebe kalırsan yani adetin ilaç bittikten 10 gün icinde gelmeli bu ilaç eğer gebelik varsa bebegin tutunmasini sağlıyor. Siz kullanmaya devam edin

Ya oninsallah gebelik oluşur çok istiyorum anne olmayı bana dua edin lütfen ağrılar olsun ben her ay kullanırım yeterki bi bebeğim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…