Yaa canım ben 2 gündür adet sancısı ve bacak ağrısı çekiyorum özellikle sağ kasigim çok kötü sende var mı böyle bişey bazen kesiliyor bi anda geliyor geriBende kullaniyorum lohusa kanamam kesilmedigi icin verdi bana
Yaa canım ben 2 gündür adet sancısı ve bacak ağrısı çekiyorum özellikle sağ kasigim çok kötü sende var mı böyle bişey bazen kesiliyor bi anda geliyor ve hala 7 tane ilacım var yani 3 buçuk günlük
Yaa canım ben 2 gündür adet sancısı ve bacak ağrısı çekiyorum özellikle sağ kasigim çok kötü sende var mı böyle bişey bazen kesiliyor bi anda geliyor geri
Erkenden adet olucam diye korkuyorum bu durumda ilacı bırakmam mi gerekecek nolacak bilmiyorum canimCanım ben adet düzensizliği için kullanıyorum adet sancısı vs normal ilaç yapıyor onu bittikten sonra 4gun içinde adet oluyorum ben bende de aynı etkileri yapıyor
Benim hayırlı olsun bu aradaYaa canım ben 2 gündür adet sancısı ve bacak ağrısı çekiyorum özellikle sağ kasigim çok kötü sende var mı böyle bişey bazen kesiliyor bi anda geliyor geri
Bebis yaniBenim hayırlı olsun bu arada
Duphaston çok mükemmel bir ilaç bende kullanıyorum benimde ilk ay sancım oldu ağrım oldu sonra adetim geldi sonraki aylar ağrın olmuyor devam etmelisin ilaca4 gundur duphaston kullaniyorum adet sancisi basladi dunden beri baslarsa napmaliyim doktor yarim agizla biseyler soyledi baska hastayi muayene ederken onuda yarida kesti ilaci birakmali miyim adet olursam bide fitil kullaniyorum sabah akintiyla bir iki damla kan geldi ben hicbisey anlamadim bi isten
İlk kullandığım ay gebe kaldım hem gebelik hem adet için veriyorAdetim 20 gün sürmüştü kesildiği gün yani Şubat 19da gittim yumurta oluşmuş 2 gün sonra kullanmaya başla dedi ama gebelik ne zamandır olmuyo diyede sordu 1 yıl dedim açıklama yapmadı hangisi için verdi anlamadim
Bunu sürekli kullanmak mi gerekiyor doktor ne kötüyMuş ya direk başka hasta aldı konusmadi bileDuphaston çok mükemmel bir ilaç bende kullanıyorum benimde ilk ay sancım oldu ağrım oldu sonra adetim geldi sonraki aylar ağrın olmuyor devam etmelisin ilaca
Yaa beni çok umutlandirdin canım sancı falan olmusmuydu ben 2 gün kullandım minik sancılar başladı şimdide bazen şiddetli bazen az sancılar oluyo 7 hapim var halaİlk kullandığım ay gebe kaldım hem gebelik hem adet için veriyor
Yani adetlerin düzensizdir kafadan 3 ay kullanıyorsun tabi her kutuyu 1 ay beklenen adetten 10 gün önce alıyorsun diğer kutuyu ikinci ay öyle gidiyor. Ama eğer gebe kalırsan yani adetin ilaç bittikten 10 gün icinde gelmeli bu ilaç eğer gebelik varsa bebegin tutunmasini sağlıyor. Siz kullanmaya devam edinBunu sürekli kullanmak mi gerekiyor doktor ne kötüyMuş ya direk başka hasta aldı konusmadi bile
Ya oninsallah gebelik oluşur çok istiyorum anne olmayı bana dua edin lütfen ağrılar olsun ben her ay kullanırım yeterki bi bebeğim olsunYani adetlerin düzensizdir kafadan 3 ay kullanıyorsun tabi her kutuyu 1 ay beklenen adetten 10 gün önce alıyorsun diğer kutuyu ikinci ay öyle gidiyor. Ama eğer gebe kalırsan yani adetin ilaç bittikten 10 gün icinde gelmeli bu ilaç eğer gebelik varsa bebegin tutunmasini sağlıyor. Siz kullanmaya devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?