Duphaston kullanan var mı

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
618
269
53
Merhaba arkadaşlar 8 haftalık kürtaj oldum. ilk adet dün başladı ve ikinci günü doktora gittim.kist oluşmuş dedi .kist olunca yumurta sağlıklı çatlamaz dedi .bana adet bitikten sonra duphaston iç kist ezmek için .ama ben hamile kalmak istiyorum kist ile hamile kalınabilirmi.duphaston yorumlarını okuduğumda yumurta çatlaması bitikten sonra kullanılmaya başlayın bebek oluşursa tutunma için kullanılır diye bir sürü yazılar var bu ilaç yumurtlama öncesi içildiğinde yumurta çatlama oluşmaz diye yazı okudum kullanan varsa ne için kullanıldı diye mesaj yazarmısınız

Kist probleminiz cozulmeden gebe kalsaniz dahi düşükle sonuclanir ki zaten kist varken gebe kalamazsiniz once kist tedavisini olmaniz lagzim eger supheye dustuyseniz iyi doktor arastirmasina girin derim

Kist probleminiz cozulmeden gebe kalsaniz dahi düşükle sonuclanir ki zaten kist varken gebe kalamazsiniz once kist tedavisini olmaniz lagzim eger supheye dustuyseniz iyi doktor arastirmasina girin derim
İki doktora gittim kist ile alakalı kalabilirsin hamile dedi olmaz diye birşey yok dedi adetinizle bu kist atarsınız diye konuştu duphaston vermişti kist ezsin diye yumurtlamamı bitsin kullanıcam hayırlı güzel haber alırım inşallah

Merhaba bende adet düzensizliği ve hafif pko olduğu için doktorum yazmıştı adetimin 15.günü bailayarak içtim. Yalnız bende içer içmez kanamaya sebep oldu 3 gün içebildim kanamam aşırı arttı bu sebeple doktorum bırak diyince bıraktım. Bende niye öyle etki yaptı bilmiyorum.

5 gündür içiyorum bende birşey olmadı 18 kasım adet olmam gerekiyor bakalım ne olucak bekliyorum ben kist ezmek için kullanıyorum adetle kist atar dedi doktor adetin 2.günü doktora gideceğim

Merhaba durumunuz nasıl?
çikolata kisti olanlara veriliyor sanıyordum geçen hafta doktora sordum. Kistte bir çare yok dedi yani bu hap kist için asla değilmiş.luteal faz yetersizliği olanlara ve yumurtalarımızın daha kaliteli olması için veriliyormuş. Bana bir zaman vermedi günde 2 kere hep aynı saatte içiyorum. çocuk istiyorum Regl zamanım da yarın bakalım bu ay ne olacak?

Merhaba benim doktorum kist ezici diye verdi 9,5 cm di kistim kürtaj sonrası oluşmuştu .adetinle atar dedi ve attıda .adet sonrası doktora gittiğimde kist tamamen kaybolmuş bende bebek için tekrar çalışmalara başladım bakalım sonuç ne olacak yumurtlama dönemindeyim inşallah hamile kalırım

İnşallah güzel haberlerinizi buraya da yazarsınız.Bu ay tebrik ederim sizi Duphaston ilacını adet döneminizde içmek gibi bir yasak verdimi doktorunuz? Adetim 2gün geçti ve ben hala içmeye devam.sizce adet dönemine engel olabilirmi bu ilaç?

Benim de adetim 3 gün geçti kanda test yaptırdım2.11 çıktı acaba dedim ama 4 gün sabah adet oldum .adet geçiktiriyor bende adet geçilmesi oldu doktorumda adet geçikmesi yapabilir dedi.inşallah hamilesindir test yap

Bana hemoroid için yazmıştı

Bana çatlatma iğnesinden 2 gün sonra günde iki kere kullanmam için verdi doktor. Eğer bebek oluşursa yapışıklık olmasın diye demişti ? Reçeteyi okuduğum zaman farklı amaçlar için kullanıldığı yazıyordu. Sizde okuyun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…