Kesinlikle önerdiğim bir ilaç ne zaman kullansam 2 yada 3 ay sonra hamile kaldım tavsiye ederimSelam kızlar bir yıldır evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum hangi doktora gitiysek sorun yok denildi. Enson duphaston verildi bu ilavı kulanıp hemen hamile kalan varmı
Umarım bitirir kistini tatlım çocuk tedavisi için doktor bana verdiBende bir ay kullandım hamile kalmadım henüz ama çikolata kistimi 1 cm küçülttü
Hap bitikten sonra adet görmediniz değilmiEvet bende kullandım ay hamile kaldım yaşamadı ama tekrar kullanmayı düşünüyorum
Rabbim sana hayırlısını en kısa zamanda verir inş kötü bir durumHap bitikten sonra adet görmediniz değilmi
Ayy inş cnm saolKesinlikle önerdiğim bir ilaç ne zaman kullansam 2 yada 3 ay sonra hamile kaldım tavsiye ederim
Ay inş ya. Ben bir hafta erken adet olmuştum normal dedi doktorumUmarım bitirir kistini tatlım çocuk tedavisi için doktor bana verdi
Hormonları düzenliyor rahimi temizliyor ondan dıır bizim tanıdıktada kist vardı amiliyat oldu ilaç kulandı şuan 8 aylık hamile umarım bu ay sende o güzel haberi alırsın canımAy inş ya. Ben bir hafta erken adet olmuştum normal dedi doktorum
Ya inş cnm hepimiz alırız o güzel haberiHormonları düzenliyor rahimi temizliyor ondan dıır bizim tanıdıktada kist vardı amiliyat oldu ilaç kulandı şuan 8 aylık hamile umarım bu ay sende o güzel haberi alırsın canım
İnş canımYa inş cnm hepimiz alırız o güzel haberi
Hayır ama ben yumurtlama haftası kullandım yani doktor sadece 10 gün kullan bırak dedi Hepsini bitirmedimHap bitikten sonra adet görmediniz değilmi
Ben 20 gündür kulanıyorum dpktor adet bitimindrn bir hafta sonra kulan dedi bende kulanıyorum biti dün iki gündürde çok kotü kasıklarım agrıyor ve batma oluyot gaz sorunumda var sizdede öyle oldumuHayır ama ben yumurtlama haftası kullandım yani doktor sadece 10 gün kullan bırak dedi Hepsini bitirmedim
Benim dış gebelik oldu adet olacak mışım gibi kaşık ağrısı vardı birde aşırı ishaldim bir hafta falan sürdü göğüs uçlarım ağrıyorsuBen 20 gündür kulanıyorum dpktor adet bitimindrn bir hafta sonra kulan dedi bende kulanıyorum biti dün iki gündürde çok kotü kasıklarım agrıyor ve batma oluyot gaz sorunumda var sizdede öyle oldumu
Selam kızlar bir yıldır evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum hangi doktora gitiysek sorun yok denildi. Enson duphaston verildi bu ilavı kulanıp hemen hamile kalan varmı
cidden mi nedenki napouyor banada buay vedi doktorKesinlikle önerdiğim bir ilaç ne zaman kullansam 2 yada 3 ay sonra hamile kaldım tavsiye ederim
banada verdi pazar basla dedi ama hamilleiigi kolaylastiriuormiUmarım bitirir kistini tatlım çocuk tedavisi için doktor bana verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?