• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kulananlar

Ebru1213

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
131
23
27
Selam kızlar bir yıldır evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum hangi doktora gitiysek sorun yok denildi. Enson duphaston verildi bu ilavı kulanıp hemen hamile kalan varmı

Selam kızlar bir yıldır evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum hangi doktora gitiysek sorun yok denildi. Enson duphaston verildi bu ilavı kulanıp hemen hamile kalan varmı
Kesinlikle önerdiğim bir ilaç ne zaman kullansam 2 yada 3 ay sonra hamile kaldım tavsiye ederim

Bende bir ay kullandım hamile kalmadım henüz ama çikolata kistimi 1 cm küçülttü

Hormonları düzenliyor rahimi temizliyor ondan dıır bizim tanıdıktada kist vardı amiliyat oldu ilaç kulandı şuan 8 aylık hamile umarım bu ay sende o güzel haberi alırsın canım 😍
Ya inş cnm hepimiz alırız o güzel haberi 😍

Hayır ama ben yumurtlama haftası kullandım yani doktor sadece 10 gün kullan bırak dedi Hepsini bitirmedim
Ben 20 gündür kulanıyorum dpktor adet bitimindrn bir hafta sonra kulan dedi bende kulanıyorum biti dün iki gündürde çok kotü kasıklarım agrıyor ve batma oluyot gaz sorunumda var sizdede öyle oldumu

Ben 20 gündür kulanıyorum dpktor adet bitimindrn bir hafta sonra kulan dedi bende kulanıyorum biti dün iki gündürde çok kotü kasıklarım agrıyor ve batma oluyot gaz sorunumda var sizdede öyle oldumu
Benim dış gebelik oldu adet olacak mışım gibi kaşık ağrısı vardı birde aşırı ishaldim bir hafta falan sürdü göğüs uçlarım ağrıyorsu

Merhaba bende bu ay duphaston ilacı kullandım doktorum adet düzensizliği için verdi günde bir tane toplam 20 gün içmiş oldum 22 .günde yani ilaç bittikten iki gün sonra regl oldum belki bebek olur diye çok umitlenmistim ama malesef 😑

Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi ayın 2sinde regl olmuştum14ünde tekrar kanamam geldi bgn gittim duphaston verdi 10 gün kullan dedi😔😔😔😔

Back