- 10 Eylül 2017
- 1.580
- 2.646
- 133
Çok yenisiniz doktor nasıl direk sana bu hapı verir açıkçası şaşırdım normalde 1 sene deneyin deyip gönderiyor sen bence doktorunu değiştir canım5 aydır evliyiz 2 aydır istiyoruz canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yenisiniz doktor nasıl direk sana bu hapı verir açıkçası şaşırdım normalde 1 sene deneyin deyip gönderiyor sen bence doktorunu değiştir canım5 aydır evliyiz 2 aydır istiyoruz canim
Ben geçen ayda kullanmıştım bu kadar agri yapmamıştı ama bu ay çok agri yapti3 gün ara ara ağrım oldu dün akşam çok şiddetlendi
Evet bana bunu kullan 4 ay olmazsa tedaviye başlarız dedi bilmiyorum kiÇok yenisiniz doktor nasıl direk sana bu hapı verir açıkçası şaşırdım normalde 1 sene deneyin deyip gönderiyor sen bence doktorunu değiştir canım
Hm anladım canım hayırlısı olsun hakkimizdavalla 10 gun kısa ıste 12 falan yapar belkı bılmıyorum uc gun oldu baslayalı cnm hıc bılmıyorum hem bebegın tutunmasını saglıyor dıye bılıyorum valla cnm ay sonu grcez adetımı uzatırmı yoksa bebek olur mu bılmem
Hapı kullanma doktorunu değiştir 1 sene normal yoldan deneyin olmazsa tedaviye öyle başlanır adım adımEvet bana bunu kullan 4 ay olmazsa tedaviye başlarız dedi bilmiyorum ki![]()
Bilmiyorum ki canım ama adeti de düzenliyor ya yumurtlama dönemi daha kolay belli oluyor diye pek bırakmak da istemiyorum...Hapı kullanma doktorunu değiştir 1 sene normal yoldan deneyin olmazsa tedaviye öyle başlanır adım adım
Sürekli kullandirmaz diye biliyorum sonuçta antibiyotik yinede kendin bilirsinBilmiyorum ki canım ama adeti de düzenliyor ya yumurtlama dönemi daha kolay belli oluyor diye pek bırakmak da istemiyorum...
Sağol canım önerim için antibiyotik mi?Sürekli kullandirmaz diye biliyorum sonuçta antibiyotik yinede kendin bilirsin
Yok ama düzenli kuşlanmadım ve eşimde sıkıntı çıktı ondanYa bebişin oldu mu peki canim
Hap işte bi nevi antibiyotik yaniSağol canım önerim için antibiyotik mi?
Bende kist var zaten çikolata kisti her ay çekiyorum ağrı ama bu kez 2 3 gün sürdüBen geçen ayda kullanmıştım bu kadar agri yapmamıştı ama bu ay çok agri yapti
Butun haplar antibiyotik olmadigi gibi bu ilac da antibiyotik degil. Progesteron eksikligini tedavi eden hormonal bir ilac.Hap işte bi nevi antibiyotik yani
Merhaba arkadaşlar bişi sorcam banada bugün duphaston verdi dr ama anlayamadığım nokta adet düzensizliği içinmi benim adetim çok düzenli normaldeHm anladım canım hayırlısı olsun hakkimizda
Merhaba canım bana da verdi 3 ay oldu kullanmalı sana nasil kullanmanı söyledi canım..Merhaba arkadaşlar bişi sorcam banada bugün duphaston verdi dr ama anlayamadığım nokta adet düzensizliği içinmi benim adetim çok düzenli normalde
Canımm bu sabah gittim ayın 5 inde başlamamı söyledi sabah akşam içicem geçen ay femara kullanmıştım ama olmadı bu arada kulağım enfeksiyon kapmış şişti çok antibiyotiğe başladım dün ondan ötürümü böle yaptı ay sormadımda aklıma gelmedi sen peki nası kullandın adet düzensizliği için kullananlar olmuş buralarda okuduğum kadarıylaMerhaba canım bana da verdi 3 ay oldu kullanmalı sana nasil kullanmanı söyledi canım..
Hayır ultrasonla falan baktı ondan sonra bu hapı verdi 4 ay icinde kalmazsan tedaviye başlarız dedi inşallah gerek kalmaz![]()
banada verdi ikinci ayimBanada 3 aylık vermişti 1 buçuk ay kullandım bırakmştm erken adet getiriyordu ama keşke bırakmasaydım
Kullan kullan çok iyi bi ilaç bencebanada verdi ikinci ayim
Gecenaykullandim gebelik olmadi ve çok rahatsız etti beni göğüslerin sisti ates basti adetim 3gun gecgeldi
Buay kullanmasammi kararsiz kaldim
doktor kullan dedide nbeilimyaa yanetkisi sinirimi bozdu atesbasmasi meme ağrısıKullan kullan çok iyi bi ilaç bence