• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Duphaston ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kullanıyorum ama hamile kalamadım doktorun sana hamilelikte yardımcı olsun diye mi verdi ?

bende bu ay kullanıyorum yumurtlamala adet arası 10gun kısa benım oyuzden verdı ılk bebegımde progestanla ılk ayda kalmıstım progestanda daha etkılı hap oldugu ıcın verdı o bebegıde kaybettım

bende bu ay kullanıyorum yumurtlamala adet arası 10gun kısa benım oyuzden verdı ılk bebegımde progestanla ılk ayda kalmıstım progestanda daha etkılı hap oldugu ıcın verdı o bebegıde kaybettım
Bende folikasit kullanıyorum çok üzüldüm canım inşallah allah gönlümüze göre verir..peki ne tür etkisi oluyor canım yumurtlama süreni mi uzatıyor açıklarmısın

Bende folikasit kullanıyorum çok üzüldüm canım inşallah allah gönlümüze göre verir..peki ne tür etkisi oluyor canım yumurtlama süreni mi uzatıyor açıklarmısın
valla 10 gun kısa ıste 12 falan yapar belkı bılmıyorum uc gun oldu baslayalı cnm hıc bılmıyorum hem bebegın tutunmasını saglıyor dıye bılıyorum valla cnm ay sonu grcez adetımı uzatırmı yoksa bebek olur mu bılmem

Back