Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 4 aylık verdi ikinci ayıma girdim ama hamilelik yok henüz..Ben kullanıyorum ama hamile kalamadım doktorun sana hamilelikte yardımcı olsun diye mi verdi ?
Banada 3 aylık vermişti 1 buçuk ay kullandım bırakmştm erken adet getiriyordu ama keşke bırakmasaydımEvet canım 4 aylık verdi ikinci ayıma girdim ama hamilelik yok henüz..
1 hafta erken geldi benim de normal mi o zamannBanada 3 aylık vermişti 1 buçuk ay kullandım bırakmştm erken adet getiriyordu ama keşke bırakmasaydım
Bilmiyorum ki ya olmadan önce agri yapıyor mu sizde1 hafta erken geldi benim de normal mi o zamann
Hag cektirmismiydin direk bu hapı kullandıysan pek etki etmez tüplerine bakildimi ?Evet canım 4 aylık verdi ikinci ayıma girdim ama hamilelik yok henüz..
Hayır ultrasonla falan baktı ondan sonra bu hapı verdi 4 ay icinde kalmazsan tedaviye başlarız dedi inşallah gerek kalmazHag cektirmismiydin direk bu hapı kullandıysan pek etki etmez tüplerine bakildimi ?
Devam et bn bıraktm şimdi başka şehre taşındı m doktor vermedi1 hafta erken geldi benim de normal mi o zamann
Hayır canım aksine bebek olursa tutunsun diye vermiştir doktor özele gidiyorsun galiba normal devlet hastanesine gitsen herşey sırasıyla olur hormon testi falan verdin miHamilelige zararı var mı acaba
Ne kadarlık evlisin canım daha yenim deniyorsunuzEvet canım özele gidiyorum bir kere vermiştim normal çıkmıştı ama daha yaptirmadim
5 aydır evliyiz 2 aydır istiyoruz canimNe kadarlık evlisin canım daha yenim deniyorsunuz
Bende folikasit kullanıyorum çok üzüldüm canım inşallah allah gönlümüze göre verir..peki ne tür etkisi oluyor canım yumurtlama süreni mi uzatıyor açıklarmısınbende bu ay kullanıyorum yumurtlamala adet arası 10gun kısa benım oyuzden verdı ılk bebegımde progestanla ılk ayda kalmıstım progestanda daha etkılı hap oldugu ıcın verdı o bebegıde kaybettım
3 gün ara ara ağrım oldu dün akşam çok şiddetlendiBilmiyorum ki ya olmadan önce agri yapıyor mu sizde
Hsg çkeicek bu ay doktorum bakalım ne vercekDevam et bn bıraktm şimdi başka şehre taşındı m doktor vermedi
valla 10 gun kısa ıste 12 falan yapar belkı bılmıyorum uc gun oldu baslayalı cnm hıc bılmıyorum hem bebegın tutunmasını saglıyor dıye bılıyorum valla cnm ay sonu grcez adetımı uzatırmı yoksa bebek olur mu bılmemBende folikasit kullanıyorum çok üzüldüm canım inşallah allah gönlümüze göre verir..peki ne tür etkisi oluyor canım yumurtlama süreni mi uzatıyor açıklarmısın