- Konu Sahibi Haziran1985
-
Bana bebek için verdi bakalım tutunması için sanırım ayın 17 sinde baslıcam hayırlısı olur inşallahbende ilk defa bu ay kullandım adet düzenleyici dedi ama ne olaca merak ediyorum bende
ben kullandım. klomen+duphaston klomen yumurta büyütüp çoğaltıyormuş,diğeride tutunsun diye. Allah ıma şükürler olsun, vesile olanlardanda razı olsun. sonuç güzeldiARKADAŞLARIM RAHİM FİLMİNDEN SONRA DOKTORUM TAM YUMURTLAMA DÖNEMİMDE BUNU VERDİ GÜNDE 2 TANE ALICAM ARALIK 17 SİNDE BAŞLICAM KULLANANINIZ VARMI ADET SÖKTÜRÜCÜMÜ NEDİR BU BEN HAMİLE KALMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM
BİDE ŞEKER HAPIMI KULLANICAKMIŞIM BİLGİSİ OLANDAN YARDIM İSTİYORM.
ne güzel darısı başımıza Allah tamamını erdirsinben kullandım. klomen+duphaston klomen yumurta büyütüp çoğaltıyormuş,diğeride tutunsun diye. Allah ıma şükürler olsun, vesile olanlardanda razı olsun. sonuç güzeldi
sağolun amiiiiiiin. benimkiler doğdu Mevla herkese nasip etsin:)ne güzel darısı başımıza Allah tamamını erdirsin
hemde iki tane öylemi Allah ömür versinnnsağolun amiiiiiiin. benimkiler doğdu Mevla herkese nasip etsin:)
:) evet çok şükür canım Rabbim bağışlasın 3 yaşımız bittihemde iki tane öylemi Allah ömür versinnn
Çok güzel bende glufen şeker hapı kullanıyorum oda yumurtaya faydası oluyormuş nasip inşallah bizimde çocuğumuz. Olurben kullandım. klomen+duphaston klomen yumurta büyütüp çoğaltıyormuş,diğeride tutunsun diye. Allah ıma şükürler olsun, vesile olanlardanda razı olsun. sonuç güzeldi
aa onu duymamıştım hiç inşallah Rabbim gönlünüze göre versin:)Çok güzel bende glufen şeker hapı kullanıyorum oda yumurtaya faydası oluyormuş nasip inşallah bizimde çocuğumuz. Olur
canım duphaston düşük önleyici olarak veriyorlarinşallah olur canım Allah bebekle nasip etsin bize
bunu bilmiyordumcanım duphaston düşük önleyici olarak veriyorlar
Ben bırktm cnm ya cnku ck adetgorduro ya az az uzn suruo yda cok fzla kanama ypıo ama gunu gunune adtgorduruoCanim bende 2 inci cocuguma hamile kaldigimda duzensiz adet goruyodum ilki tedavi ile olmustu dogumdan sonrada duzensiz adet goruyodum ve o ara ikinciye hamile kalmisim duphastonudasu anda 6 aydir kullaniyorum ama seninki gibi sikayetlerim olmadi benim insallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir
Bnm 11gun az az gldi snrasnda öle bi kanamam oldki 3gun acillk oldmHerkesde farkli etki gosteriyo demekki ben rahim kalinlasmasi icin kullaniyorum kullanirken duzenlide adet goruyorum bakalim bu ay bitti sonrasi ne olcak bilmiyorum artik kanamalarda en fazla 4 gun normal yogunlukta oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?