duphaston adet söktürücü

Zaten bu ilaç bebek oluşumunu sağlamıyor. Adeti düzenliyor. O yüzden vermiştir. Bide farlutal die bi ilaç var düzenliyici ama onda hamilelikte risk oluşabiliomuş doktorun sana düEnlesin die vermîş ilacı

bebegin tutunması için vermişler ya bi arkadaşada ondan dedim. bebek yoksa farlutalda verebilirdi sonucta kanda cıkmadıysa hiç bi şekilde bebek yoktur dimi. 20 gün adet görmicem yine:) 3 aydır zaten olmuyorm

Daha önce hiç kontrole gittin mi peki adet düzensizliğinden?
Reglini bekle git bakalım doktor ne diyecek?
Ama stres yapma şimdiden kendine stres hormonların düşmanı

çok çok önceden bekarken gittim rahim kalınlaşması var diye ilaç verdi sonra kontrole gittim geçmişti. ama sonrasında yine adet düzensizliği yaşadım hep yaşıyorum zaten acaba kilodanmı ya öyle yapıcam bi regl olıyımda inşallah

Duphaston adet düzensizliği olup çocuk isteyenlere verilen bir ilaç..
Hem adeti düzenlemek hem de bebek olmasına engel olmamak için..
Ama faydası yok..
Doktorların bildiği tek şey adetim düzensiz denildiğinde doğum kontrol hapları ya da adet söktürücüler..
Tedavi 2 şekilde olur bebek isteyenlere yumurta geliştirici ilaçlar verilir, düşünmeyenlere de adet düzenleyici ilaçlar..
Ama hiç bir faydası olmuyor adeti düzenlemiyor kendimden biliyorum..
2 yıl dk haplarını kullandım ama bi faydasını göremedim.. tabi o zamanlar daha çocuk sayılırdık bilseydim kullanmazdım..
Duphaston yumurta geliştiren bi ilaç değil ayrıca

Bende polikistik over vardı 3-4 ayda bi regl olan biriydim ilk oldugum zamandan beri..
Doktorun yaptıgı şey dk haplarıyla oyalamak oldu tabi..
Sağlıklı beslenme spor egzersiz ile düzene girer bu hapları sürekli kullanma bence ne zaman bebek istersin o zaman farklı bi yönteme geçilir..
Duphastonu kullanıp kimyasallara doldurma vücudunu..
Doğal şeyler dene dediğim gibi zaten çocuk düşünmüyormuşsunuz fazla kiloların varsa onları vermelisin daha sağlıklı yumurtlamak için ve bu da düzenli adet olmak demek..
Hala stres yapıyorsun ama sen :)
Gülümse ve olumlu düşün stresi kesinlikle bırak

sanırım adet olup gittiğimde ultradonsondan bakacak başka bişey varsa ona göre ilaç verecek

tamam stresi bırakıyorum ve gülüyorum :))
korktugum tek sey bi gün çocuk istediğimde olmaması hepsi bu sanki öyle olacakmış gibi geliyor bu hapı kullanıp adet göreyim bi doktora gideyimde ondan sonra doğal yollara başvurıyım olur heralde dimi :)

Ondan da korkma bu benim de korkumdu ve bu stres fazlasıyla yıprattı olacaksa da olmadı..
Sonra herkese herşeye inat gülümsedim eşime kaynanama inat..
Umursamadım sadece Allaha sığındım onların karşısında hiç üzülmedim ve sonunda Allah nasip etti..
Sen de inan ümidini kesme dua et ve elinden geleni yap..
Fazla kilolarını vermeye başla..
İnşallah sen de hayırlısıyla evlat sahibi olursun..
Sormak istediklerin olursa özelden yazabilirsin fazla takip edemiyorum :)

eminim çok iyi bi anne olucaksınız:) rabbim tez zamanda sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :)) henüz öyle sorunlarım yok çok şükür ama olmaz diyede bişey yok mutlaka yazıcam sormak istedigim bişey olursa çok teşekür ederim desteginiz için :))

bebegin tutunması için vermişler ya bi arkadaşada ondan dedim. bebek yoksa farlutalda verebilirdi sonucta kanda cıkmadıysa hiç bi şekilde bebek yoktur dimi. 20 gün adet görmicem yine:) 3 aydır zaten olmuyorm
Kanda çıkmadıysa bebek yoktur merak etme sadece dikkat edin kullanırken hamile kalabilme şansın var :)

Sen hamile kalmak için nasıl bir yol izlediin ? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Allah razı olsun arkadasım sağol..
Yani herşey Allahın takdiri birşeyler vesile olacak bizler için..
O yüzden her zaman derdimizi veren dermanı da verir diyoruz :)
İnşallah güzel sonuçlar alırsın sen de

Hadi ya ben de sanıyorum hemen aşılama yapacak falan yani klomen tedavisi çatlatma iğnesi başlamıyolar mı canım

Canım sen bebek istediğimde vermişti doktor dedin ya duphaston sonrası mı hamile kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…