Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar cilde ulturason dalgalarıyla masaj yapılıyormuş kırışıklık ve yaşlanma belirtilerini engelliyormuş ben yaptırmaya başladım Ataşehir de bir güzellik merkezin de,bir ay kadar önce.Acaba uzun süre yaptırıp fayda gören varmı..
Merhaba..Bende 2 seansdır duolift yaptırıyorum.Benim yaptırma sebebim alnımdaki baya belirginleşmiş olan güneş lekeler.Sizin kaç seans oldu ve faydasını görebilmeye başladınızmı ?
Ben 10 seans yaptırdım. Cildinizde gözle görülür bir parlama ve sağlık görüntüsü oluyor. Çok az lekelerin rengini de açıyor ama başka bir şey ummayin bence. Yaptırdığım uzman geleceğe yönelik çok ıyi bir şey yaptırdığımı söylüyor sonuçta cildin ihtiyacını derinden verdik. Yaşınız ve cildin durumuna da bağlı tabi. Ama ben memnun kaldım çünkü cildim super parladı.