Gelinlik Modelleri Dünyanın, gelmiş geçmiş ,en güzel prensesinin gelinliği

evlendiği herifte amma çirkin
Bu mu Dünya'nın gelmiş geçmiş en güzel prensesi? Valla Dünya'daki tüm prensesleri görmedim ama abartılcak kadar güzelliği yok ama gelinliği ozamanlara göre çok güzel tabi.Herifte olmamış.Hatunun iyisini maalefes kıllı mıllı ayılar yiyor gmzkky'cimbenneyaptımki

zevkler farklı tabii. amabence çok çok çok güzel.dünyanın en güzel prensesi o.
hoş bunu ben değil ,dünya söylüyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel bir bayan çok saf ve temiz bir yüzü var ağzı burnu yüz hatları kalemle çizilmiş gibi prensen dediğin böyle olur :)

gelmis gecmis en güzel prenses onun gibi güzel bi kadin bence bi daha gelmez bu dünyaya böyle güzel bi insan görmedim bakmaktan kendimi alamiyorum gelinligi mükemmel belki etegi biraz farkli olabilirdi ama cok zariff asil ne cok safsatali ne cok sade gözü yormuyo ama bütün gözleri üzerine cekip hayran birakiyo grace i begenmeyip torununu begenenlere sasiyorum evet torunuda güzel ama anneannesinin tirnagi bile olamaz gracei begenmiyenler detaylari tam anlamiyla algilayamayan insanlar bence bir insanin güzel oldugu yüz hatlarinin orantisi ve kemik yapisiyla belli olur grace mükemmel yaratilmis bi örnek veriyim torunun kaslarinin ice dönüklügüne bakin birde gracein kaslarinin kalemle cizilmis gibi olusuna bakin yada torununun dudaklari dolgun olabilir ama sekli güzel deil gracein dudaklarinin seklide dolgunluguda mükkemmel kimse onu gecemez kisacasi gelinligide herkese yakismaz zaten grace gelinligiyle bütünlesmis gelinlik tam anlamiyla onun zerafetini ve asilligini yansitiyor

torunu biraz dededende almış sanki ben pek güzel bulmadım grace kelly hem çok güzel hemde çok zarif ve alımlı bir kadın bence tam bir prenses..megan foxta güzel mesela ama prenses olabilirmi? hayır asla..zariflik alımlılık o naif asil duruş allah vergisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…