Dünyanın En Şanslı Kadını: Kocası Askere Gitmeden Önce 1 Yıl Yetecek Kadar Yemek Hazırladı

hem becerikli hem romantikse yakışıklı değildir mi diyosun

Yok daha ziyade kim ulen bu cengaver diye merak ettim Öte yandan sıra sıra seri üretim mantı misali ürünleri görünce altından bir reklam mı çıkacak acaba diye düşündüm açıkçası Chess . Hep bdv yüzünden , paranoyak mı olduk dedektif mi

Bekar kızlarımıza sesleniyorum, böyle bir koca bulun!
Türkiye'de varsa tabi

Türkiye de böylesi denk gelse bdv ye " ay kızlarrrrrrrrrr kocişim , sevdiceğim gay mı " diye konu açan çok olurdu sanırım.
Bdv ye bakınca biz de döveni , söveni makbul gibi duruyor maalesef

Kız bunlar tek tip çekik göz babında

Düşünsene o adam benimmm diye ortaya atılırmış tüm ülke erkekleri

Hatunun kasım kasım kasılan fotosunu koymuşlar madem , bu emeği sarf eden arkadaşın fotosunu da koysalardı. 1 yıllık yemek dile kolay.

Kaç para tuttu acaba malzemeler

Bu kadarı fazla olmuşYok mu bu erkeklerin ortası
O yemekler 1 yılda kokmaz mıKadına hakaret etmiş ayrıcaSen beceremezsin ben yapayım gideyim

Romantizm incelik hosgoru empati istiyoruz hep biz kadinlar olarak ben de dahil..
Ne guzel adam yazmis cok yogunsun kendine ayiracak vaktin yok vs vs belli ki ince dusunceli birisi..

Bizim erkekler de her zaman "kadina ne yapsan yaranamazsinnn yeaa salla gitsin" modundalar..
Vallahi hak verdim, okadar romantizme ragmen ilk aklima gelen sey"bozulur lan onlar salaaahhhh" oldu

Bunlar hep kadınlarımızı evliliğe teşvik etmek için yapılmış fake haberler, kızkardeşlerim! buna kanmayalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…