Dünyanın En Şanslı Kadını: Kocası Askere Gitmeden Önce 1 Yıl Yetecek Kadar Yemek Hazırladı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
26 yaşındaki Zhao Mai şimdiye kadar hiçbir kadının sahip olmadığı ve muhtemelen olamayacağı kadar iyi bir eşe sahip. Çünkü kocası askere gitmeden önce; ona neredeyse 1 yıl yetebilecek kadar yemek hazırladı ve öyle veda etti.

Kaynak: http://distractify.com/pinar/lucky-woman...
Anlaşılan bir kadının kalbine giden yol midesinden geçiyor.

27 yaşındaki Yin Yunfeng; Çin ordusundaki görevine başlamadan önce, eşinin onsuz yiyeceği tüm yemekleri hazırladı.

Bunlar hazırladıklarının yalnızca bir kısmı... Tencereler dolusu çorbalar ve sayısız hazırlanıp paketlenmiş yemekler de cabası...

Bu hazırlık yalnızca ana yemeklerden oluşmuyor. Kocası; evde Zhao Mai'nin en çok vakit geçirdiği yerlere atıştırmalıklar bırakmayı da ihmal etmemiş.

Yunfeng; eşine hazırladıklarını etkileyici bir notla da süslemiş:

''Okuman gereken çok şey var ve o kadar çok çalışıyorsun ki; kendine vakit ayırabilmen için hayatını kolaylaştırmak istedim.''

Bizim erkekler bunu gereksiz bulur, askere gidiyorum birde bizim Kaşık düşmanına yemek hazırlayacağım heeee diye çıkış yaparlar
Kayınvalide de dövünürr, püüüü oğlumu ne hale getirdiiii, yavruuuummm kuzzuummmm bir lokmacık canınla elin kızına yimek yapmışşşşşş

Ama valla takdir ettim delikanlıyı, her eve lazım modellerden

Zhaocum şimdi ne gereği var yani? Ne bu havalar?

Anladık mükemmeli bulmuşsun...

Bu yemekleri yapan beyzadenin fotoğrafını niye koymamışlar ki ? Hayır insan merak ediyor kim bu babayiğit
Acaba kaç günde hazırladı o yemekleri ? Bozulmaz mı ? Kafamda deli sorular

arkadaşlar muhtemelen o dolap derin dondurucudur, beypazarı kurusunu bilir misin bilmem belki o tarz dolap istemeyen şeylerde yapmıştır
çinliler herşeyin sahtesini yapar ya, bu kocanında yapsın bence
kemal sunalla fatma giriğin japon işi filmi hesabı

cheescim eşime bir gün ıspanak yıkatmıştım,zor olduğunu görsün diye..2 saatte yıkadı böyle yaprakları tek tek yıkadı..bana fenalık gelmişti:)benimki hayatta beceremez bu kadar yemek yapmayı mümkün değil:)

canım bu kadar yapmasına gerek yok, haftada bir yapsa razıyım

Bu yemekleri yapan beyzadenin fotoğrafını niye koymamışlar ki ? Hayır insan merak ediyor kim bu babayiğit
Acaba kaç günde hazırladı o yemekleri ? Bozulmaz mı ? Kafamda deli sorular

hem becerikli hem romantikse yakışıklı değildir mi diyosun

eşi askerde diye depresyona girer kadın bu yemekleri 3 ayda yer adam askerden geldinde vinçle kadını evden çıkarır kadın hastaneye gider yemek biter aşk biter adam gider:))

Aklıma gelen ilk şey bozulur o yemekler yea boşa israf oldu, hiç romantik değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…