- 30 Mayıs 2018
- 69
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi hayalgemisii
Degerli kk uyeleri herkese selam .Bugun dusundum de yasamanin benim icin artik anlamsiz oldugunu bosa yasadigimi intihar etmem gerektigini dusundum cunku orta okulda lisede hep ezildim dayak yedim kullanildim insan yerine konulmadim aile hayatimda kotuydu kirli daginik kavga dolu ortamda buyudum.unive gittim biraktim hic arkadasim yok insanlar beni disliyor vu kucumsuyor bunun sebebini bilmiyorum ama hep salak yerine konuluyorum.univden bi arkadasim var o da hic deger vermiyor asla mesaj atmiyor ben atincada soguk kisa cevaplar veriyor oncrki konumdada bahsetmistim zaten insanlar benim hakkimda hep kotu degerlenfirmede bulunuyor ablam bunlari soyluyor bana diye saf ve iyi niyetli kendi halimde biriyim yemin ederim.ozetle hayatimin 10 yili berbat gecti 21 yasindayim ve diger kizlar gibi ozguvenli bir genclik iyi bir aile hayati geciremedigim icin cok uzgunum.Siz neler diyorsunuz?ozguvenimi gelistirmek adina sinav sonrasi gitar ve dil kursuna gidecegim baska oneriniz var mi?yardimci olursaniz cok sevinirim.