şimdiden tebrikler extravolume :) bende kısmetse bu yaz evlenicembikaç güne tarih belli olacak, balayı olayına bi bakayım dedim. gerçekten içinden çıkılacak gibi değil......... ben de senin gibi kararsız biriyim konun bana da yardımcı olacak. inşallah güzel fikirler ediniriz
Bizde istanbuldayiz:) aslinda senin bahsettigin gibi bir tatil bulmak daha kolay sankii ya. Hani biz hem dogasi guzel olsun hem otel bilmemne olsun o da olsun derken karari zorlastirdik.. Sirf otel tatili yapmak icin cok fikir buldim ama uymadi iste.. Sehir olarakda belirlerseniz ben de yardimci olmaya calisirim canim:)çok sağol canım
ben ist.da yaşıyorum, tatilde akdeniz düşünüyoruz ama yer belirlemedik. biz biraz daha dinlenceli bi balayı düşünüyoruz o yüzden kendi plajı falan olan bi yer olsun istiyoruz ama seçenekler derya deniz.. nasıl karar vericez bilmiyorum. çok fazla bi bütçe de ayıramıyoruz ki full bi tatilköyünü seçelim
aslında süper olur :) biz şehire karar verince sorucam mutlaka
bi iki otele baktım 3.500 fln oluyo 5 gece. bi yandan fiyat çok diyorum bi yandan ilk tatilimiz diyorum. yine kararsızlık iştesence neleri göz önünde bulundurmalıyım
Bir de yaklaşık tarih aralığı nedir? Fiyatlar tarih üzerinden de oynuıyor biliyorsunaslında süper olur :) biz şehire karar verince sorucam mutlaka
bi iki otele baktım 3.500 fln oluyo 5 gece. bi yandan fiyat çok diyorum bi yandan ilk tatilimiz diyorum. yine kararsızlık iştesence neleri göz önünde bulundurmalıyım
Merhaba canım,kızlar fethiyeyi bilmiyorum ama tanıdığım çoğuu kişi antalya adam&eve yi tercih etti ve rüya gibiydi diyolar.Benim seçeneklerim arasında burası ama 5 6 gün için düşünüyosanız biraz fazla tuzlu olur gibi :S
Valla işte 5 gece için insan 3.500 TL ödemek istemiyor tabii ama bende bir yandan senin gibi böyle bir tatil ilk kez olacak. Sonraki seneler için zaten ekonomik seçenekler bulmak gerekecek kıy paraya diyorum kendime :)..
Akdenizde zaten tatil düşünülebilecek ilk seçim Antalya herhalde..
Otel tatili olacaksa kesinlikle Herşey dahil sistem bir otel bakmak gerek canım. Artı dediğin gibi plaja yakın hatta mümkünse denize sıfır olmalı.. Otel zaten şık olsun ama en önemlisi odaları sanki :).. Ben ona dikkat ediyorum yani öyle diyeyim..
E bulduğun otel hakkında yorumlar okuyup yemekleri hakkında bilgi edinmek de önemli sonuçta 5 günlük yemek orada yenecek..
Balayı ayrıcalıklarına da bakmak lazım ama o hemen hemen her otelde var odaya gelecek ikramlar vs gibi..
İlk akla gelen bunlar biraz yoğunlaşmak gerek :)
Antalya da bir iki otel bakmıştım ama üstünden zaman geçti hatırlayamıyorum tekrar bakıcam ama.
Bütçe olarak ne aralık düşnüüyorsun peki?
Bir de yaklaşık tarih aralığı nedir? Fiyatlar tarih üzerinden de oynuıyor biliyorsun
evet cnm haklısın
biz bi değişiklik olmazsa 17 ağustos olacak 5 gece falan
fiyat olarakta 3.000 i aşmasa fena olmaz :)
Adam&Eve çok güzel ama orası bizi aşar gibi
Off otel supermis canim gercekten :)Bence bütçe gayet uygun canım. O bütçeyle çook seçenek çıkar. İlk örnek için Rubi Platinum Spa Resort & Suites var bakabilirsin. Çok güzel bir otel ve denize sıfır ve herşey dahil
Ege icin fiyat olarak uygun bulup begendigim ve karar vermeye calistigim oteller var.Off otel supermis canim gercekten :)
Gerci bizimki bugun ağustosarasindayik sıcak olur ege yapsak dedi ama bilemedim
Boyle bildigin 2bin 3bin arası oteller varsa soylersen sevinirim sehir belirlemedigimiz icin belki oteller arasindan seceriz
Tekrar çook teşekkürler
Ege icin fiyat olarak uygun bulup begendigim ve karar vermeye calistigim oteller var.
Garcia resort , orka sunlife ve sahra su hotel. Sende onlara bak istersen hem bana da fikir vermis olursun ucu arasindayimda karar vermem gerek artkk yarina
Ohh hadi hayirli olsun ☺ keske ben de sadece otele odaklansaydim secim cok daha kolay olurdu ama istee cokk zorlaniyorim bu kararsizliklaa :) ... Orka sunlife resort&spa da karar kilmaknuzereyiz bizdee.. Bakalimm. İnsallah hepimiz secimlerimizden cook memnun kalirizben de kararsızlıklar içindeydim sonunda Rubi Platinum u aldık, tam bi otel insanı olduğum için sadece otele odaklandım. 5 gece için 3000 ödedik, darısı başına